Finanţare nerambursabilă prin Programul Operational Regional pentru S.C. Cofrarom Flex Co S.R.L. Ramnicu Valcea

duminică, 9 august 2009

Finanţare nerambursabilă prin Programul Operational Regional pentru S.C. Cofrarom Flex Co S.R.L. Ramnicu Valcea

    Din data de 29 iulie 2009, S.C. Cofrarom Flex Co S.R.L. Ramnicu Valcea beneficiază de asistenţă financiară nerambursabilă din fonduri structurale pentru implementarea proiectului cu nr. 4064, cod SMIS, cu titlul „Constructie hala si crestere capacitate de productie, Ramnicu Valcea, Jud Valcea”

    Această finanţare a fost acordată în baza contractului încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud – Vest Oltenia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 „ Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul de interventie 4.3. ”Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

            Proiectul are ca obiectiv general cresterea competitivitatii, productivitatii si a calitatii serviciilor S.C. Cofrarom Flex Co S.R.L. Cresterea in valoare si in calitate a echipamentelor de productie, bazata pe extinderea si modernizarea acestora, inovarea proceselor de productie si adoptarea standardelor internationale, sprijina dezvoltarea gamei de productie.  Prin investitia realizata se vor crea a 6 noi locuri de munca.

    Implementarea proiectului va sprijini dezvoltarea economica durabila a orasului Ramnicu-Valcea, ca pol urban de crestere, imbunatatirea mediului de afaceri si a infrastructurii de baza, pentru a face din regiunea Sud-Vest Oltenia, un loc atractiv pentru investitii.

    Valoarea totala a Proiectului care face obiectul finantarii nerambursabile este de 1,248,198 lei şi o durată de 12 luni, începând cu 29 iulie 2009.

Persoana de contact: Tatiana Busca
Telefon/Fax: 0350.401.602/0250.733.695
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe