Concurs cu dedicaţie la Spitalul Judeţean Vâlcea

duminică, 30 august 2009

Directorul Georgeta Sălişte organizează

Concurs cu dedicaţie la
Spitalul Judeţean Vâlcea

Pentru a ocupa un post de asistent medical sau de doctor în sistemul sanitar de stat trebuie să cotizezi cu generozitate la directorii spitalelor. Acesta este un adevăr recunoscut de toţi cei care au intrat în sistem după 1990. În anul de graţie 2009 „scorul“ pentru un post de asistent medical este de 3000 de euro, iar pentru un post de doctor este de 10.000 de euro. Introducerea acestui articol este „pur întâmplătoare“ cu fondul materialului jurnalistic.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a scos la concurs un post de medic – specialitatea dermato-venerologie. Interesant este că în anunţul pentru organizarea concursului este făcută o precizare, care te duce cu gândul la faptul că se ştie deja „adrisantul“. Condiţia de bază pentru participarea la concurs este ca potenţialii candidaţi să fie musai absolvenţi de facultate de medicină, specialitatea dermato-venerologie, anul cinci de rezidenţiat.

Nu se cere, aşa cum era normal, ca la concurs să participe medici SPECIALIŞTI în dermato-venerologie, ci se doreşte cooptarea în corpul medicilor vâlceni a unui medic rezident, lipsit de experienţă. Această situaţie se desfăşoară sub atenta „supraveghere“ a directorului SJU Vâlcea, Georgeta Sălişte.

Surse din interiorul spitalului ne-au informat că acest concurs este organizat cu dedicaţie pentru o anumită domnişoară, apropiată a doctorului Colţa de la Maternitate, care, cu totul întâmplător este medic-rezident, anul cinci la un sptal din capitală. Suntem şi noi cu ochii pe acest aşa-zis concurs de ocupare a unui post de doctor la Spitalul Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe