Bogdan Pistol l-a umilit pe Adrănel Cotescu

duminică, 23 august 2009

PNL Râmnicu Vâlcea şi-a schimbat conducerea

Bogdan Pistol l-a umilit pe Adrănel Cotescu

Lovitură de teatru: Ion Nicolae şi-a îndemnat simpatizanţii să-l voteze pe Bogdan Pistol

Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea a devenit duminică neîncăpătoare pentru simpatizanţii organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea, care au venit să îşi aleagă viitorul preşedinte. Cursa, care se anunţa destul de strânsă în cadrul organizaţiei, s-a dovedit până la urmă un fleac pentru favoritul acestor alegeri, vicepreşedintele organizaţiei, Bogdan Pistol, care a câştigat în mod detaşat alegerile, după ce toţi ceilalţi contracandidaţi, cu excepţia lui Adrănel Cotescu i-au îndemnat pe simpatizanţii lor să îi ofere voturile lui Pistol.

Acesta a câştigat în final alegerile cu 73,03% din numărul voturilor exprimate, la diferenţă mare faţă de Adrănel Cotescu, cel care abia a reuşit un scor de 20,39%. Peste 650 de simpatizaţi ai organizaţiei PNL şi membri de partid, au participat ieri la alegerile preşedintelui organizaţiei la care, pentru prima dată, au candidat cinci candidaţi. Dintre aceştia, însă, numai doi au mai rămas în cursă la final, întrucât trei dintre ei şi-au cedat voturile în favoarea lui Bogdan Pistol.

Astfel, Ioan Florescu, Ion Nicolae şi Eduard Vârlan au reuşit să surprindă pe mulţi dintre cei prezenţi ieri la Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea, unde au avut loc alegerile, în momentul în care fiecare dintre ei a solicitat celor veniţi la vot să pledeze pentru Bogdan Pistol. „Îi rog pe simpatizanţii mei să îl voteze pe colegul meu, Bogdan Pistol”, acestea au fost cuvintele rostite de fiecare dintre cei trei care s-au retras din cursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe