Subprefectul Ungureanu: “Prefectul este crispat şi reticentÔÇ£

miercuri, 1 iulie 2009

Probleme de comunicare...politică la Prefectură

Subprefectul Ungureanu: „Prefectul este crispat şi reticent“

Anda Vlad

Prefectul şi subprefectul de Vâlcea neagă apariţia unor disensiuni între ei, deşi în ultima perioadă au apărut mai multe speculaţii potrivit cărora apele în Prefectura Vâlcea sunt tulburi din cauza relaţiilor tensionate dintre cei doi. Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Remus Grigorescu, spune că nu ar exista probleme de comunicare între el şi subprefectul Petre Ungureanu. Cel din urmă zice că nu s-a certat niciodată cu prefectul, dar recunoaşte că Grigorescu e „crispat şi reticent“ în relaţia cu el.

Prefectul de Vâlcea, Remus Grigorescu, a fost primul care a încercat să pună capăt zvonurilor care au apărut în ultima perioadă cum că între el şi subprefectul Petre Ungureanu ar exista disensiuni. “Facem precizarea că echipa de conducere formată din prefectul Remus Grigorescu şi cei doi subprefecţi, Petre Ungureanu şi Ioan Filip, se delimitează de orice încercare de a fi atrasă în dispute politice sau politicianiste.

Echipa mai sus amintită îşi reafirmă hotărârea de a continua aplicarea programului, aşa cum a fost anunţat încă de la instalarea în funcţie”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Vâlcea.
Ungureanu recunoaşte însă, că, deşi îl apreciază pe actualul prefect, nu a fost de acord niciodată cu o colaborare cu social democraţii. Mai mult, acesta se simte alături de colegul său din partid, subprefectul Ioan Filip, mâna a doua în Prefectură. „ Eu nu am venit la Prefectură ca să văd reinstalarea comunismului. Deşi nu este cazul, nu se ştie niciodată când s-ar putea întâmpla acest lucru”, a declarat  subprefectul de Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe