Sparle si soparle

miercuri, 1 iulie 2009

Sparle si soparle

• Şedinţele Comisiei de Buget-Finanţe din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea sunt un veşnic prilej de răfuială între masonul Gheorghe Păsat şi Bogdan Almaşi. Primul dintre ei nu a vrut să rămână dator şi l-a făcut pe tânărul om de afaceri „zero barat”.

• La turla Casei de Cultură a Sindicatelor au început să apară... schelele. Chiar dacă nu există nici un muncitor care să lucreze la renovare, sindicalistul Constantin Pîrvu încearcă să dea impresia că se preocupă de aspectul exterior al clădirii. Îi acordăm o bilă albă liderului sindical pentru că devine, iată, receptiv la articolele noastre.

• Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a cerut oficial Curţii de Conturi să vină şi să verifice lucrările de reabilitare la şcoli care s-au executat în perioada fostului guvern liberal. „Vor ieşi lucruri foarte urâte!” a ţinut să ameninţe şeful de la CJ Vâlcea. Junele liberal Pistol a început să tremure puţin la aflarea veştii.

• Consilierul local PD-L, Mihai Botea, este, mai nou, director coordonator la Direcţia de Poştă Vâlcea. Ne întrebăm ce tangenţă avea domnul Botea cu acest domeniu de activitate până acum, în afară de faptul că din când în când mai trimitea scrisori la rude sau prieteni. Angajaţii Poştei sunt mulţumiţi de noul director, care nu le tulbură activitatea. „Cel puţin stă liniştit în biroul lui toată ziua şi nu ne deranjează“ – ne-a spus un angajat.

• Primăria comunei Popeşti este condusă de ţărănistul Alin Popescu de sub...fusta nevestii.

• Dumitru Persu şi-a chemat la ordine nişte prieteni pentru ca aceştia să-l atace în şedinţe de partid şi nu numai pe colegul său de partid, sindicalistul Constantin Pîrvu. „Sforerul“ din PSD este supărat foc pe liderul CNSLR Frăţia şi-l înjură cât e ziua de mare, spunând că datorită lui, Pîrvu este acum vicepreşedinte PSD. Dacă nu credeţi, domnule Pîrvu, întrebaţi-l pe directorul Lăstun din cadrul CJ.

• SC CONEXVIL SA încasează o grămadă de bani publici de ani de zile, dar uită să-şi onoreze obligaţiile contractuale cu societăţile comerciale, care-i furnizează servicii. Petre Bădârcea tinde să devină din miel – lup. „Ziarul de Vâlcea“ va demara o anchetă pentru a afla cum a obţinut CONEXVIL-ul, de-a lungul anilor, contracte de zeci de milioane de euro cu instituţii publice, în special – Consiliul Judeţean Vâlcea.

• Primim informaţii pe surse că SC URBAN SA din Râmnicu Vâlcea îşi acoperă pierderile financiare din alte judeţe cu încasările din judeţul Vâlcea.

• Primarul Cupăreanu din Diculeşti a încercat un mic şantaj la adresa preşedintelui PSD şi al Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, pe care l-a ameninţat că pleacă din partid dacă nu-i dă bani pentru proiecte. Cupăreanu este umflat ca un curcan în pene şi a devenit un mic dictator local. Domnule Cupăreanu, numai Ceauşescu îşi organiza singur mitingurile de susţinere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe