Rectificare pozitivă de 16 miliarde lei la Primăria Râmnicului

miercuri, 1 iulie 2009

Rectificare pozitivă de 16 miliarde lei la Primăria Râmnicului

Pentru a patra oară în acest an, consilierii locali au aprobat zilele trecute rectificarea pozitivă a bugetului Primăriei Râmnicului pe anul 2009, cu suma de 16 miliarde lei vechi. Veniturile proprii au fost suplimentate cu următoarele sume: impozit pe clădiri persoane fizice (2 miliarde lei vechi) din declararea finalizării unor construcţii înainte de termenul de execuţie din autorizaţii, precum şi din identificarea mai multor clădiri nedeclarate fiscal urmare acţiunii de inventariere a locuinţelor din municipiul Rm. Vâlcea;

impozit pe clădiri persoane juridice (10 miliarde lei vechi) din accesoriile calculate la rămăşiţele înregistrate la 31 decembrie 2008, precum şi la obligaţiile cu termen scadent la 31 martie 2009 dar achitate ulterior; impozit pe teren persoane fizice (1 miliard lei vechi) din influenţele din corectarea categoriei de folosinţă pentru terenurile din intravilan înregistrate ca „terenuri cu construcţii”; taxe judiciare de timbru şi alte taxe (3 miliarde lei vechi).

În aceste condiţii, s-a decis suplimentarea creditelor bugetare repartizate pentru cheltuieli de capital cu 16 miliarde lei vechi pentru obiectivele: transformare spaţii internat Liecul Economic în locuinţe sociale; dotări mobilier urban; Centru rezidenţial pentru persoane de vârstă a III-a; Lărgire pasaj inferior Hervil pe calea ferată Piatra Olt - Podul Olt; locuinţe ANL Ostroveni 5 - utilităţi, etc. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe