Ion Nuică şi-a dat demisia după ce a fost filmat făcând sex cu o tânără

miercuri, 15 iulie 2009

Ion Nuică şi-a dat demisia după ce a fost filmat făcând sex cu o tânără

• ziarul „Adevărul” a publicat în ediţia electronică de luni, 13 iulie 2009, poza liderului PRM Vâlcea

Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat luni demisia după apariţia unui film în care, se pare, este înfăţişat întreţinând relaţii sexuale cu o angajată a misiunii diplomatice. Ministerul de Externe a confirmat că Nuică a fost chemat în ţară săptămâna trecută, iar luni şi-a prezentat demisia. Înregistrarea, realizată cu o cameră ascunsă, a fost făcuta publică luni de către cotidianul Curentul.

Nu se cunoaşte cine a realizat filmul, însă Curentul susţine că „limbajul genericului, maniera realizării montajului şi utilizarea precară a limbii române trădează nişte angajaţi ai SIS-ului moldovenesc care nu au studiat în România”. Curentul afirmă că femeia din imagini pare să fie o angajată a misiunii diplomatice, cel mai probabil o tânără moldoveancă. Apariţia casetei intervine într-un moment delicat în relaţiile dintre România şi Republica Moldova. Conducerea de la Chişinău a acuzat România de implicare în violenţele care au urmat scrutinului parlamentar din mai, lucru pe care ţara noastră l-a negat vehement.

În acest context, MAE a anunţat că o delegaţie a reprezentanţilor societăţii civile din Republica Moldova efectuează, în perioada 13 – 14 iulie 2009, o vizită în România, la invitaţia secretarului de stat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Eugen Tomac. Printre invitaţi se numără jurnalişti, reprezentanţi ai presei independente din Republica Moldova, clerici, scriitori, profesori, preşedinţi de asociaţii culturale, foşti deţinuţi politici, veterani de razboi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe