Deputatul Vasile Bleotu spune că nu va pleca niciodată din PSD

duminică, 26 iulie 2009

Vrea să-i ia, prin vot, locul lui Ion Cîlea

Deputatul Vasile Bleotu spune că nu va pleca niciodată din PSD


• „Funcţiile de lider al PSD Vâlcea şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean se câştigă în urma unor alegeri democratice şi nu se dau de către cineva anume”, ne-a declarat deputatul Vasile Bleotu

Nicu Trandafir

În ultimele săptămâni, în presa locală se vehiculează insistent ştirea că deputatul Vasile Bleotu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Drăgăşani, ar fi în negocieri cu partidul primarului Mircia Gutău, în vederea unui transfer la democrat-liberali. Ba, mai mult, se insistă asupra faptului că deputatul Vasile Bleotu ar face presiuni asupra conducerii PSD Vâlcea pentru a fi pus lider al social-democraţilor şi preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Cei care ţes scenarii politice consideră cu Vasile Bleotu se foloseşte de acest ultimatum (ameninţarea cu plecarea la PD-L Vâlcea), pentru a câştiga o poziţie de forţă în PSD Vâlcea, atât la nivelul conducerii partidului, cât şi în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea la alegerile din 2012.

Însă, deputatul Vasile Bleotu a ţinut să infirme categoric toate aceste zvonuri cu privire la o eventuală trecere a sa la Partidul Democrat Liberal. „Nu fac nici un şantaj la nici un partid. În activitatea mea politică, nu mă interesează decât zona mea din Drăgăşani. Nu am cerut niciodată funcţii în PSD, cu toate că am obţinut cele mai bune scoruri electorale pentru acest partid în zona Drăgăşani. Vreau să spun foarte clar că funcţiile de lider al PSD Vâlcea şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean se câştigă în urma unor alegeri democratice şi nu se dau de către cineva anume. Poate unora din partid nu le convine, însă eu am verticalitate, iar din PSD nu voi pleca niciodată”, ne-a declarat deputatul Vasile Bleotu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe