Crăciunescu se visează în continuare senator

duminică, 19 iulie 2009

Crăciunescu se visează în continuare senator

Faptul că „debarcarea” lui Dorel Jurcan nu a fost întâmplătoare a fost confirmat, subtil de încă un apropiat al primarului Mircisa Gutău, fostul arbitru Ion Crăciunescu. Acesta a declarat senin că îşi doreşte să devină „senator de Vâlcea”, în locul lui Dorel Jurcan, chiar dacă judeţul este împărţit în şase colegii pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat, nici unul dintre acestea nepurtând numele „Vâlcea”.

Ion Crăciunescu a candidat de altfel la ultimele alegeri, dar nu a avut nici o şansă în colegiul Brezoi-Horezu. El visează însă în continuare să fie preferatul electoratului pe imaginea lui Mircia Gutău, în Colegiul Râmnicu-Vâlcea, reprezentat în acest moment în Senat de Dorel Jurcan. Până la alegerile parlamentare din 2012 se mai pot întâmpla însă multe, doar că Ion Crăciunescu nu putea face o asemenea declaraţie decât dacă avea o susţinere măcar la nivel declarativ din partea conducerii filialei vâlcene.

Anul trecut, pe vremea alegerilor parlamentare, Crăciunescu s-a înscris în PDL Vâlcea direct pe poziţia de candidat al partidului pentru un mandat de senator în Colegiul Nord. A pierdut bătălia în faţa lui Emilian Frâncu, dar crede că a acumulat destulă „experienţă” pentru a-şi încerca din nou norocul, de data aceasta pe un colegiu în care este convins că va câştiga. La alegerile precedente, Crăciunescu a transferat înfrângerea pe umerii mai tânărului sau coleg, Bogdan Almaşi, pe motiv că nu s-a implicat trup şi suflet într-o campanie tratată cu flit chiar de protagonistul principal.

„M-au preocupat foarte mult problemele agricultorilor, mai ales acele subvenţii pentru crescătorii de animale. Am foarte multe propuneri pentru acest sector, pe care le voi prezenta colegilor mei. În loc să ne certăm, pe tot felul de probleme minore, ar trebui să ne concentrăm atenţia asupra agriculturii. Campania din toamna trecută a fost o experienţă pentru mine”, declară Crăciunescu pentru cine are timp să-l creadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe