Concertul Mariei Ciobanu, sabotat de cehii de la CEZ

duminică, 26 iulie 2009

Concertul Mariei Ciobanu, sabotat de cehii de la CEZ

Câteva mii de vâlceni s-au adunat sâmbătă seara pe stadionul din parcul Zăvoi pentru a urmări spectacolul oferit de Adi de la Vâlcea şi invitaţii săi.

Mai multe întreruperi de curent au stârnit nemulţumirea publicului, însă într-un târziu tinerii s-au putut bucura de muzica preferată, dansând şi cântând alături de Alex şi Laura de la Orăştie, Florin Peşte şi Diana sau Claudia, Nek şi De Marco.
Cu o seară în urmă, aceleşi probleme tehnice întrerupseseră şi spectacolul extraordinar susţinut de Maria Ciobanu în deschiderea Sărbătoarii Zilelor oraşului Râmnicu Vâlcea.

„Am venit special din inima munţilor ca să o văd pe Maria Ciobanu, Ciocârlia muzicii populare româneşti. Iubesc muzica domniei sale şi când am auzit că va fi aici de Zilele Râmnicului, am hotărât să vin negreşit ca să o văd”, a declarat pentru ADS, Maria Tudoreci, o admiratoare a folclorului oltenesc, din comuna Perişani. Pe scena Stadionului Municipal din Râmnicu Vâlcea au concertat nume mari ale muzicii populare româneşti, precum: Maria Ciobanu, Ionuţ Dolănescu, Viorica Macovei, Mariana Ionescu, Nineta Popa, Petrică Mâţu Stoian, Nina Predescu, Vasile Ciobanu şi Mariana Deac.

Dornici de distracţie, râmnicenii au profitat din plin de muzica valoroşilor intrepţi, încingând adevărate hore printre scaunele tribunelor din stadion. „Oraşul Râmnicu Vâlcea este oraşul meu de suflet, iar oamenii de aici sunt frumoşi şi calzi. Vă mulţumesc pentru primirea pe care mi-aţi făcut-o şi mulţumesc orchestrei care m-a acompaniat în această seară”, a spus Maria Ciobanu, la încheierea recitalului său. Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe