CAS a decontat banii pentru serviciile medicale din iunie

miercuri, 29 iulie 2009

CAS a decontat banii pentru serviciile medicale din iunie

CAS Vâlcea a plătit de curând furnizorilor importante sume reprezentând contravaloarea serviciilor medicale efectuate în luna iunie a.c. Astfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit 5.208.000 lei, Serviciul Judeţean de Ambulanţă – 1.040.000 lei, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie – 925.000 de lei, iar pentru farmacii, s-au virat peste 1.500.000 de lei, în timp ce celelalte şapte spitale din judeţ s-au ales cu 3.350.000 de lei.

Totodată, la începutul săptămânii, s-au alocat fonduri şi pentru ambulatoriul clinic (236.786 de lei), iar pentru investigaţii paraclinice (analize de laborator şi radiologie), 261.150 de lei. Constantin Radulescu a precizat că achitarea obligaţiilor contractuale faţă de furnizorii de servicii este însoţită de controlul atent al modului în care acestea sunt efectuate şi raportate.

„Ştiu că nu sunt mulţi raportat la problemele pe care le au aceste spitale, dar sunt datorii vechi, mergem pe sistemul Ministerului Sănătăţii. Aceşti bani trebuie chibzuiţi cu atenţie şi, implicit, este necesară o stabilire a unor priorităţi de decontare, dar aceasta este treaba managerilor respectivi”, spune Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe