Afacerile “UrbanÔÇ£ au scăzut cu cel puţin 10-15%

duminică, 12 iulie 2009

În primul trimestru al anului,

Afacerile „Urban“ au scăzut cu cel puţin 10-15%

• SC URBAN SA este în pericol să piardă contractul de salubrizare în municipiul Râmnicu Vâlcea, având în vedere datoria imensă pe care o înregistrează către municipalitate

    Potrivit cotidianului cu profil economic „Bursa“ compania de salubrizare Urban Râmnicu-Vâlcea a raportat în primele şase luni ale anului o scădere a afacerilor cu 10-15% faţă de aceeaşi perioadă din 2008, cifra de afaceri înregistrată anul trecut fiind de 83 milioane de euro, a declarat, ieri, directorul de marketing, Bogdan Constantinescu, citat de NewsIn. „Totuşi, pentru acest an estimăm, în cel mai rău caz, o stagnare a afacerilor sau chiar o majorare a cifrei de afaceri, la peste 100 milioane euro“, a spus directorul de marketing al companiei, Bogdan Constantinescu.

Potrivit acestuia, criza se face simţită la nivelul operatorilor economici prin întârzierea plăţii facturii către firma de salubrizare până la 90-120 de zile. Reamintim faptul că SC URBAN SA este în pericol să piardă contractul de salubrizare în municipiul Râmnicu Vâlcea, având în vedere datoria imensă pe care o înregistrează către municipalitate. La ora actuală, URBAN-ul magnatului Florescu datorează Primăriei Râmnicu Vâlcea aproximativ 25 de miliarde de lei vechi. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe