Sparle si Şoparle

miercuri, 3 iunie 2009

Sparle si Şoparle

• Mai mulţi de tineri inimoşi vâlceni sunt gata să dea lovitura vieţii. Asociaţia Română de Cosmonautică şi Aeronuatică a fost inclusă în faza finală pentru premiul de 30 milioane dolari oferit de compania Google. Bravo băieţi!

• Unii primari de comune au venit la instruirea de la Consiliul Judeţean Vâlcea cu... microbuzele şcolare. Timp de trei zile - cât a ţinut informarea despre alegerile europarlamentare - microbuzele staţionau în parcarea de la Billa, aşteptându-i pe primari şi pe funcţionarele care intraseră la magazin pentru un mic „shopping”.

• În loc să se ocupe de marile probleme economice ale ţării, Guvernul României a găsit de cuviinţă, în şedinţa de miercuri, să aprobe un proiect de hotărâre privind instituirea stemei comunei Titeşti din judeţul Vâlcea.

• Proaspătul director de la Hidroserv, Ştefan Prală, a trebuit să semneze primul referat la noul loc de muncă. Numai că Ştefăniţă al PSD-ului nu a ştiut să descifreze următorul „mesaj” pentru a alege o turbină: Francis, Pelton, bulb, bulb reversibil (turbine-pompe) de putere medie şi mare şi turbine de mică putere: propeler, Kaplan, semi-Kaplan, cu circuit în „S”, Francis orizontal, Pelton orizontal.

• Supermarketul BILLA din Râmnicu Vâlcea are probleme financiare. Managerii magazinului au dispus ca iluminatul exterior să fie întrerupt în perioada nopţii. Gardienii se plâng că în aceste condiţii îşi desfăşoară anevoios serviciul de pază.
• Fostul subprefectul ţărănist Tudor este cu capul în nori. Profesorul de istorie a fost văzut mergând pe stradă cu...ochii închişi. Zilele trecute era cât pe-aci să cadă într-un şanţ adânc datorită ţinutei sale aeriene. Noroc cu un trecător care l-a salvat în ultima clipă.

• Ziaristul regional Smeoreanu este în elementul său. Element feminin. Noul director al VTV le invită, prin rotaţie, la o cafea pe tinerele sale colege la cârciuma din spatele postului TV. Aici le ţine discursuri bombastice despre „presă“ şi se laudă cu realizările sale profesionale şi cu multiplele diplome, pe care le ţine la loc de cinste în vitrina de la Albota. Şi ca să demonstreze că susţine tineretul, Smeo a şi promovat în funcţii de conducere două astfel de copile „nevinovate“. Profesioniste (nu vă gândiţi la nimic vulgar!) media. Îi dorim succes(uri) domnului Gheorghe Smeoreanu în activitatea sa de director de televiziune!

• Fostul director de la RAR, Laurenţiu Popa, este unul dintre cei mai activi membri PSD. Activismul său devine penibil atunci când forţează nota în materie de „pupat mâna“ şefilor politici. Miercuri după-amiaza, acesta a încurcat traficul din centrul municipiului cu o maşină de tip caravană electorală. Nimeni nu-i solicitase sprijinul în această perioadă, însă el s-a oferit să ajute. Nepotul deputatului Vlădoiu încă mai visează la o funcţie de conducere la RAR sau ARR. Somn uşor, vise plăcute, cărţile au fost făcute, domnule Popa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe