“Municipalii” au pierdut ruşinos în Zăvoi cu retrogradata FCM Târgovişte

duminică, 14 iunie 2009

I-au ajutat pe dâmboviţeni să facă baremul de puncte:

„Municipalii” au pierdut ruşinos în Zăvoi cu retrogradata FCM Târgovişte

Circa 200 de vâlceni au ales să ia loc, totuşi, în tribunele Municipalului din Zăvoi pentru a urmării ultimul meci al grupării lui Artimon în acest sezon. Pe teren a fost circ, unul ieftin, cu câţiva jucători, actori de marcă, în rolurile principale. Dacă Sergiu Popescu nu a mai nimerit poarta din 3 metri, dacă cel ce de câteva etape şi-a luat boii-n cap, crezându-se mare fotbalist, Câju, a jucat mai degrabă la caterincă, dacă Pasăre n-a mai nimerit centrările care l-au consacrat, şi dacă Vişa a fost de câteva ori un simplu pion pe o tablă de şah, atunci Târgoviştea a lovit aşa cum trebuia.

Scenariul era bine regizat, aşa că ospeţii nu s-au hazardat. Au aşteptat şi au lovit când a trebuit. Au luat astfel cele trei puncte care îi scapă de grijile penalizării pe care ar fi avut-o în sezonul viitor. E uluitor să vezi că un jucător vâlcean, din marea dorinţă de a câştiga, ghilimelele le puneţi dumneavoastră, a fost atât de prezent în joc încât a scos mingea de pe linia porţii.

Dar nu a porţii noastre, ci a porţii adverse! Potrivit presei centrale, interesant este că meciul CSM Rm. Vâlcea – CSM Târgovişte a fost scos vineri seară din oferta caselor de pariuri, care iniţial acordaseră o cotă de 12 la 1 pentru victoria oaspeţilor. În precedenta partidă de pe terenul CSM-ului, Municipal Târgovişte încasase şase goluri! Fără nici un fel de comentariu, vă lăsăm pe dumneavoastră, cei care finanţaţi ceastă echipă, să trageţi concluziile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe