Minora dispărută, găsită înecată în barajul de la Ioneşti

miercuri, 17 iunie 2009

Minora dispărută, găsită înecată în barajul de la Ioneşti

Marţi seara,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ioneşti  au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că, în barajul  din comuna Ioneşti, se află cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Vâlcea, care a găsit cadavrul la circa 400 m în amonte de hidrocentrală,  pe partea dreaptă.

 În urma cercetării la faţa locului s-a constatat faptul că acest cadavrul era de sex feminin, se afla într-o stare avansată de putrefacţie, iar obiectele de îmbrăcăminte corespundeau cu cele pe care le purta minora Maria Ramona Borcan, de 14 ani, din comuna Ioneşti,  dispărută de la domiciliu vineri, 12 iunie. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

Reamintimă că în data de 12 iunie a.c. Mihaela Borcan, de 41 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, sesizase Inspectoratul Judeţean de Poliţie cu privire la faptul că în cursul zilei, fiica sa, de 14 ani, a părăsit domiciliul, în urma unor discuţii legate de situaţia şcolară a acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe