Gheorghe îşi face reclamă la fiţuica de pe internet pe banii familiei Tudor

miercuri, 10 iunie 2009

Gheorghe îşi face reclamă la fiţuica de pe internet pe banii familiei Tudor

Anusul contra naturii politice, Gheorghe, numit în continuare No Name Gheorghe, atacă preasa locală, căreia i se propune pe sine însuşi, ca Patriarh. Toată presa locală devine obiect de arătat cu degetul, simbol al virilităţii sale şi înlocuitor de falus. Mă şi mir că nimeni nu a reacţionat, asta înseamnă că băieţii, mai ales Petrică, nu-l iau deloc în seamă pe impostorul care se laudă că a renunţat la presa scrisă ca să fabrice un ziar on-line, viitorul presei, etc.

Ca să demonstreze că numai el a apărut luni, a doua zi după Rusalii, în timp ce ăilalţi si-au minţit cititorii, ori nu i-au informat. Ăsta este No Name Gheorghe, omul care şi-a ales drept blazon faptul că "primul ziar s-a făcut în bucătaria lui", uitând să spună cum a fost salvat şi reinventat de colegii săi mai puţin îndoctrinaţi politic, la fel de patroni şi la fel de fondatori ca şi el. Asta a mai încercat-o şi nenea barbu odată, să se dea Unicul, uitându-i pe ceilalţi şapte, până ce i-a fost spartă moaca, de unde şi cicatricea de la buză, vă rugăm să vă uitaţi mai atent! Aşadar, Gheorghe urinează pe colegii de breaslă cu jet, exact ca un bou când ajunge în vârful dealului.

No Name nu ştie ce înseamnă să plăteşti salariaţi, impozite la stat, chirii, hârtie. Gheorghe ştie să înjure, dar înjurătura lui nu mai e arsură, ci mieunat. Boul e bătrân, asta e, orice roib ajunge gloabă, dar, de milă, înainte de a fi dus la abator, e pus încă o dată la căruţă. Să tragă. Aş! Boul se ţine de intrigi, îşi face reclamă pe banii stăpânului, scriindu-şi pe spate, cu vopsea. www.
Stăpânul învaţă sluga hoaţă, iar astfel circa 60 de minute pe zi, No Name îşi face reclamă sieşi, deşi un minut de reclamă la stăpân costă milioane. În plus, Gheorghe îi f...te stăpânului şi toate relaţiile, până când acesta nu va mai poate scoate capul în lume de ruşine.

Gheorghe e un bou de stânga, e de " hăis ", în timp ce stăpânul e de "cea". De neînţeles este de ce îşi atacă Gheorhe tovarăşii de jug de stânga. E, prin urmare, cum ziceam, un anus contra naturii politice.
Sursa: www.ramnic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe