Sparle si soparle

miercuri, 13 mai 2009

Sparle si soparle

• Mai mulţi membri liberali din Vâlcea spun că singurul om care este capabil să-l învingă pe preşedintele Emilian Frâncu este deputatul Cristian Buican. La alegerile pentru şefia liberalilor vâlceni din toamna acestui an se preferă de unii o confruntare Buican-Frâncu (mult mai „ascuţită”), decât una Pistol-Frâncu (prea disproporţionată, în favoarea ultimului).

• Unii conservatori vâlceni şi-au exprimat nemulţumirea faţă de atitudinea preşedintelui Victor Grigorie în negocierile cu PSD şi PD-L pentru posturile de şefi de instituţii deconcentrate. Cu toate că aveau dreptul la 7 funcţii de director, oamenii lui Dan Voiculescu de la Vâlcea s-au trezit peste noapte cu doar 2 fotolii, asta din cauza celui care a preferat să se baricadeze în Spitalul Judeţean de Urgenţă.

• Cu toate că se dă de ceasul morţii şi anunţă pe toate canalele media din Vâlcea de bunele sale intenţii despre terenul de 24 hectare şi clădirea care a aparţinut Unităţii Militare Vlădeşti, primarul Mircia Gutău uită acum probabil un lucru: el a fost cel care a iscălit în 2008 actul prin care era de acord cu cedarea imobilelor către Universitatea din Piteşti. La instituţia de învăţământ superior există acest act semnat, fapt recunoscut chiar şi de ministrul Apărării.

• Primarul din Olăneşti, Gheorghe Ciucă, acţionează teleghidat în cazul conflictului de la Olăneşti. Banii i-au întunecat raţiunea. Împreună cu patronul unui hotel central din Olăneşti şi sprijinit de un poliţist din localitate, Ciucă pune la cale blocarea drumului care străbate localitatea.

• Dacă i s-ar asculta telefoanele poliţistului Cojocaru din staţiunea Olăneşti, organele abilitate în acest sens (gen: SRI, DNA, Procuratură) ar afla foarte multe lucruri interesante în legătură cu modul în care se fac „afacerile“ în zonă.

• Mulţi şoferi sunt nemulţumiţi de configuraţia sensului giratoriu de la Boromir, de lângă pasarela de la Râureni. Conducătorii auto trebuie să facă adevărate slalomuri periculoase pentru a se încadra pe sensul de mers corespunzător. O altă investiţie greşit proiectată a actualei administraţii publice...

•  Noul director de la Cadastru, Nicu Spiridon, se apropie pe zi ce trece de cercul de interese al primarului Gutău. Miercuri, pe la orele prânzului, managerul cadastrist a discutat unele afaceri cu domnul Costică Ionescu (Televizor), soţul cunoscutei soliste de muzică populară, Nineta Popa.

• Un avion bombardier american (C 130 Hercules) era cât pe-aci să se prăbuşească săptămâna trecută deasupra carterului Goranu din Râmnicu Vâlcea. Avionul a zburat haotic timp de câteva secunde la nici 30 de metri deasupra solului. Eforturile disperate ale piloţilor au reuşit să redreseze mastodontul cu aripi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe