Munca, studiul şi experienţa au stat la baza succesului pentru directorul Ion Mărculescu

miercuri, 20 mai 2009

Uzina Mecanice Băbeni

Munca, studiul şi experienţa au stat la baza succesului pentru directorul Ion Mărculescu

    În rolul său de director al Uzinei Mecanice Băbeni, Ion Mărculescu şi-a propus să menţină şi să dezvolte această companie. Deşi are de-a face cu o piaţă extrem de versatilă,  Ion Mărculescu nu doreşte să rămână legat de o formulă, luptând împotriva tendinţelor şi dând cu piciorul unei oportunităţi. „Am crescut treptat, au fost momente când am simţit că putem să ne dezvoltăm mai repede şi am făcuto, şi au fost momente când ne-am dat seama că trebuie  să facem lucrurile mai lent – niciodată nu am forţat nimic. Am fost destul de prudent, iar aceasta este un lucru bun, pentru că acum am un business foarte sănătos.

Niciodată nu am riscat să nu pot plăti salariile oamenilor, proiectul în curs, clienţii, etc. Nu am aruncat profitul firmei în lucruri sofisticate care în cele din urmă nu îşi justifică cheltuiala. Însă nu m-am zgârcit la lucrurile care mă ajută pe mine şi firma în mod real, să creştem business-ul. Sunt foarte pasionat de ceea ce fac şi doresc să trăiesc făcând acest lucru cât mai mult timp posibil. Atunci când ai reuşit să rezişti pe o piaţă cu un mediu  concurenţial dur, eşti mai sensibil la relaţiile cum ar fi oamenii cu care lucrezi, reputaţia s-au chiar simplu fapt că dorm bine noaptea ştiind că am făcut lucrurile corect. Am întâlnit oameni şi instituţii care doreau să lucreze cu oameni corecţi“ ne lămureşte Ion Mărculescu. „Nu am  avut contracte deja stabilite, a trebuit să caut clienţi serioşi cu care să colaborez.

Chiar mi-am pus problema pentru că nu am avut o abordare mai agresivă, dar sincer nu i-am găsit rostul, aşa că tot comunicarea şi omenia rămân pe primul loc. Avem clienţi serioşi, mulţumiţi, care ne-au recomandat şi altora. Aşa că o parte a clienţilor mei au venit la mine văzând  cum am lucrat cu alţii. Este bine de ştiut, că Uzina Mecanică este singura societate de profil din România specializată în dezmembrarea, delaborarea şi demilitarizarea muniţiei convenţionale NATO. Dispunem de personal specializat, calificat, cu vastă experienţă profesională, atât în domeniu pirotehnic cât şi în domeniul producţiei de bunuri industriale şi de larg consum“ a precizat Ion Mărculescu, directorul Uzinei Mecanice Băbeni.
O.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe