“Europa Liberală lucrează pentru RomâniaÔÇ£

duminică, 31 mai 2009

Senatorul Emilian Frâncu:

„Europa Liberală lucrează pentru România“

Au mai rămas câteva zile până la alegerile europarlamentare  din 7 iunie, iar reprezentanţii partidelor politice se deplasează în teritoriu pentru a convinge electoratul să se prezinte la vot. În campania pentru Parlamentul European, liberalii au lasat programul electoral „Europa liberală lucrează pentru România“. Liderul PNL Vâlcea, senatorul Emilian Frâncu, a mers din nou prin târgurile de săptămână din judeţ, a împărţit materiale electorale cu candidaţii liberali pentru Parlamentul European şi a stat de vorba cu cetăţenii.

În târgul de săptămână de la Stoileşti, Emilian Frâncu le-a spus oamenilor că toţi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare sunt oameni tineri şi competenţi, profesionişti adevăraţi, care au performat în mod remarcabil în Parlamentul European sau pe scena politică românească: Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Ramona Mănescu sau Cristian Buşoi. De la senatorul Emilian Frâncu, cetăţenii au aflat că în Parlamentul European liberalii vor acţiona în cinci direcţii principale de acţiune  - obţinerea sprijinului european pentru întreprinderile mici şi mijlocii din România, fonduri europene  pentru agricultură, găsirea de sprijin pe toate căile pe care le oferă Parlamentul European pentru românii care se află în spatiul comunitar şi respectarea dreptului la muncă al acestora.

De asemenea, europarlamentarii vor duce o politică înţeleaptă şi eficientă în raport cu problema Republicii Moldova şi cu proiectul de integrare al acesteia în Uniunea Europeană. Şi nu în ultimul rând, spune Emilian Frâncu, mandatul de cinci ani pe care eurodeputaţii PNL îl vor avea ţine de valorile tradiţionale ale  familiei liberale europene şi ale Uniunii Europene în general. Liberalii spun că Europa este liberală şi doresc să folosească Europa liberală în interesul României, pentru că toată filozofia de construcţie şi de funcţionare a Uniunii Europene şi a instituţiilor sale este aşezată pe fundamente liberale, susţine senatorul Emilian Frâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe