|miercuri, martie 3, 2021
  • Follow Us!

Crin Antonescu este foarte iubit în Ţara Loviştei 

Crin Antonescu este foarte iubit în Ţara Loviştei

 
 
În Ţara Loviştei, o parte a colegiului senatorial   pe care îl reprezintă Emilian Frâncu, oamenii sînt din ce în ce mai dezamăgiţi  de  măsurile adoptate de actualul guvern. La întâlnirile săptămânale cu cetaţenii, mulţi   s+au plâns senatorului Frâncu de  aplicarea impozitului forfetar, care va lăsa pe drumuri familii întregi. Bătrânii spun că parcă retrăiesc inceputurile staliniste ale comunismului când oamenii de valoare erau daţi la o parte  pentru a fi promovaţi activiştii de partid şi din gospodăria ţăranului se lua pâna şi oul de sub cloşcă.

? Am  fost impresionat de tristeţea acestor oameni , dar şi de faptul că am constatat că, in Ţara Loviştei  Crin Antonescu este foarte iubit. Mi+au spus cei cu care am stat de vorbă?.

 La Racoviţa , Emilian Frâncu s+a angajat să  doteze bisericile cu staţii de amplificare şi aparate de aer condiţionat şi să se ocupe de rebilitarea terenului de fotbal din localitate. ? In condiţiile în care actualul guvern a stopat finanţarea pe Ordonanţa 7  tocmai a proiectelor care vizau construcţia unor terenuri de sport în mediul rural trebuie să facem ceva pentru că toate datele arată faptul că , din cauza sedentarismuluii şi a alimentaţiei deficitare, starea de sănătate a populaţiei se degradează?  a mai spus Emilian Frâncu.

Leave a Response