Senatorul Frâncu cere verificarea mansardelor din Vâlcea

duminică, 5 aprilie 2009

Senatorul Frâncu cere verificarea mansardelor din Vâlcea

Senatorul liberal Emilian Frâncu s-a adresat ministrului Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga solicitând atenţia acestuia asupra unor mansarări ilegale din Râmnicu Vâlcea.

„ Acum câteva luni, un raport întocmit de o comisie mixtă de anchetă care a cercetat mansardarea construcţiilor în municipiul Rm.Vâlcea a pus în evidenţă faptul că cea mai mare parte a acestor lucrări au fost şi sunt executate în afara cadrului legal, reprezentând un adevărat pericol pentru viaţa cetăţenilor. Din comisia de anchetă au făcut parte reprezentanţi ai Prefecturii Vâlcea, Consiliului Judeţean Vâlcea, Primăriei Rm.Vâlcea, ISU Vâlcea şi IPJ Vâlcea, iar concluziile raportului sunt de natură să vă îngrijoreze, în calitatea Dvs. de ministru.

De aceea, aş dori să ştiu dacă veţi studia acel raport şi ce măsuri intenţionaţi să întreprindeţi în conformitate cu autoritatea cu care sunteţi învestit.

Solicit prezentarea răspunsului Dvs. verbal şi în scris. „ Menţionăm că „ Ziarul de Vâlcea” a atras atenţia instituţiilor abilitate în mai multe rânduri asupra calităţii lucrărilor executate de unele societăţi de construcţii şi în special la lucrările de mansaradre a unor imobile din municipiu. Sperăm ca ministrul Blaga să acorde atenţia necesară acestei probleme care poate oricând provoca incidente şi accidente regretabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe