Lucrările la centrul Mara, amânate de buget

miercuri, 1 aprilie 2009

Lucrările la centrul Mara, amânate de buget

Centrul de servicii pentru copiii cu autism „ Mara” a început să funcţioneze de săptămâna trecută la mansarda Grădiniţei nr din Nord. Acest centru pentru copii cu nevoi speciale este realizat printr-un proiect susţinut financiar de Uniunea Europeană printr-un grant în valoare de 157.835 Euro, Primăria municipiului contribuind cu o co-finanţare în sumă de 20.000 Euro.

Funcţionarea Centrului ”Mara” în mansarda Grădiniţei Nord 1 este temporară, până la definitivarea - în această vară - a lucrărilor de amenajare de la localul Şcolii Generale nr. 6 Copăcelu, unde va fi sediul acestui centru. Lucrările la noul spaţiu au fost întârziate de amânarea adoptării bugetului local, dar autorităţile locale promit că imediat după şedinţa de Consiliu Local ce va aproba bugetul municipiului se va trece la licitarea serviciilor şi achiziţiilor necesare Centrului.

Desfăşurarea activităţii într-un spaţiu provizoriu s-a făcut cu acordul finanţatorului, iar între timp la viitorul sediu de la Şcoala Copăcelu se desfăşoară mai multe lucrări de amenajare ce nu au fost trecute, datorită neeligibilităţii, în aplicaţia iniţială, şi care sunt în prezent sprijinite financiar de diverse grupuri, asociaţii şi societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe