Lipsă de interes faţă de problemele judeţului Vâlcea

miercuri, 1 aprilie 2009

Directorii de instituţii deconcentrate

Lipsă de interes faţă de problemele judeţului Vâlcea

Directorii deconcentratelor din judeţul Vâlcea par să fie din ce în ce mai lipsiţi de interes faţă de problemele cu care se  confruntă judeţul. Nu este vorba de probleme grave, cum ar fi alunecările de teren sau golirea lacului Vidra din această primăvara, pentru care oricum nu s-au agitat prea mult pentru a găsi soluţii concrete, ci doar de a le identifica şi de a le enumera, lucru care nu ar fi fost prea dificil. Majoritatea au fost foarte plictisiţi în timpul şedinţei Colegiului Prefectural de săptămâna trecută.

Situaţia anumitor ferme de animale pare că nu a fost destul de interesantă pentru directorii instituţiilor vâlcene, având în vedere că, în momentul în care prefectul Remus Grigorescu a întrebat de ce unii săteni nu intră în posesia anumitor informaţii privind subvenţiile sau alte amănunte legate de agricultură, aceştia s-au arăta dezinteresaţi şi plictisiţi prin vânzoleala produsă.

Diferiţii directori de instituţii au devenit foarte relaxaţi în momentul în care, în timpul şedinţei, după mai bine de o oră de discuţii „inutile”, a sosit cafeaua, moment de mare agitaţie şi de relaxare în acelaşi timp. Se pare că până la urmă aceasta a fost şi intenţia: de a-i salva pe cei plictisiţi de soarta agriculturii vâlcene şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe