Ion Tudor, noul şef al Inspecţiei în Construcţii

duminică, 5 aprilie 2009

Ion Tudor, noul şef al Inspecţiei în Construcţii

Liberalul Ion Nicolae şi-a încetat mandatul de director în cadrul Inspectoratului în Construcţii Vâlcea. Acesta va continua să lucreze însă în cadrul instituţiei pe post de inspector de specialitate. Nicolae poate pierde chiar şi şefia organizaţiei municipale a PNL din cauza rezultatelor slabe obţinute la alegeri. În locul său a fost numit democrat-liberalul Ion Tudor. Omul de afaceri a fost în sfârşit onorat cu o funcţie de conducere după ce a pierdut cursa spre Parlamentul României şi funcţia de subprefect de Vâlcea.

Pentru efortul depus în campania electorală, dar şi pentru calităţile sale manageriale şi profesionale, colegii din PD-L au simţit nevoia să-l răsplătească pe Tudor cu un post de conducere. „Am găsit aici un colectiv de oameni profesionişti care au habar despre problemele judeţului Vâlcea. Împreună cu acest colectiv vom încerca să ne desfăşurăm activitatea în condiţiile cele mai bune, conform regulamentelor”, spune Ion Tudor.

 Ion Tudor a fost exclus din PSD în vara anului trecut, după ce a reuşit să producă o adevărată revoluţie în partid. La puţin timp după aceea, Tudor s-a înscris în PD-L. În toamna anului trecut, acesta a candidat la un post de deputat în colegiul electoral Horezu (a obţinut peste 10.000 de voturi), pierzând la mustaţă în faţa lui Aurel Vlădoiu. Este pentru prima dată când lucrează în administraţia publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe