Directoarea Spitalului Bălceşti, pe lista neagră a ministrului Sănătăţii

miercuri, 22 aprilie 2009

Directoarea Spitalului Bălceşti, pe lista neagră a ministrului Sănătăţii

Managerul spitalului de la Bălceşti, Adriana Constantinescu, este pe lista neagră a ministerului sănătăţii, Ion Bazac după ce a obţinut calificativul „nesatisfăcător” la concursul de evaluare a managerilor tuturor unităţilor medicale din ţară, care a avut loc la începutul acestei luni. Evaluarea a durat cinci zile şi, în afară de managerul Adriana Constantinescu, de la Spitalul Orăşenesc Bălceşti, toţi ceilalţi manageri au obţinut rezultate foarte bune.

Au fost cuprinşi de asemenea în evaluare Eduard Stancu – manager la Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti, Constantin Popescu – manager la Spital Horezu şi Cornelia Vultur, de la Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti. Managerii spitalelor din Horezu, Mihăeşti şi Drăgoeşti au trecut însă cu brio testul.

În cazul managerului de la Bălceşti, comisia a propus încetarea contractului de management, recomandările fiind trimise Comisiei Centrale de Evaluare, din cadrul Ministerului Sănătăţii Publice. Decizia finală aparţine însă ministrului Ion Bazac. Evaluarea s-a făcut conform Ordinului Ministrului Sănătăţii 112/2007. Evaluarea a constat în analiza modului de realizare a valorilor asumate pentru 2008 de manageri pentru indicatorii de performanţă ai spitalului şi evaluarea calităţilor de manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe