Deputatul PSD, Constantin Mazilu, ajută cetăţenii din Colegiul Bălceşti

miercuri, 29 aprilie 2009

Deputatul PSD, Constantin Mazilu, ajută cetăţenii din Colegiul Bălceşti

Deputatul PSD, Constantin Mazilu, se ţine de cuvânt, după cum a promis în timpul campaniei electorale, şi vine la întâlnirile cu cetăţenii colegiului Bălceşti. Scopul întâlnirilor cu electoratul din judeţul Vâlcea este identificarea principalelor dificultăţi cu care se confruntă cetăţenii din circumscripţia electorală a lui Constantin Mazilu, dar şi încercarea, pe cât posibil, de a le soluţiona favorabil.

Constantin Mazilu nu îşi uită electoratul căruia îi apără interesele în Parlamentul României şi cu care ţine tot timpul legătura. La întâlnirile cu oamenii din colegiul Bălceşti, deputatul PSD a constatat că cele mai dese nemulţumiri ale concetăţenilor săi sunt legate de starea proastă a drumurilor, a iluminatului stradal sau de nivelul de trai destul de scăzut. Tocmai de aceea, deputatul tău de Bălceşti te invită să-l abordezi ca să îi aduci la cunoştinţă toate păsurile pe care le ai.

Iniţiative legislative

Deputatul Mazilu are mereu grijă nu doar de relaţiile bune cu electoratul, ci şi ca legile să-i protejeze şi să le fie de folos celor care l-au trimis în Parlament. Constantin Mazilu se implică activ în tranzitul legislativ al actelor normative prin Parlamentul României. Pesedistul este raportor, sau „avocatul” mai multor acte normative în plenul Camerei Deputaţilor, legi care au trecut prin Comisia de Industrii în care activează politicianul de la PSD.

Mai exact, Mazilu a susţinut în faţa colegilor săi parlamentari oportunitatea adoptării proiectului de Lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Consiliul Federal Elveţian, privind serviciile aeriene regulate, semnat la Bucureşti, la 10 noiembrie 2008. Acordul respectiv trebuie să treacă şi de aprobarea Senatului şi a Camerei Deputaţilor ca să intre în vigoare. De asemenea, reprezentantul colegiului Bălceşti în Parlament a susţinut propunere legislativă privind Statutul Controlorului Civil de Trafic Aerian din România.

Respectiva lege normează statutul controlorilor civili de trafic aerian. Până în prezent, în România nu există un cadru normativ special pentru o astfel de activitate, care să corespundă cerinţelor tehnice şi condiţiilor existente la nivel internaţional. Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 174/2008 pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind protecţia consumatorului îl preocupă de ceva vreme pe deputatul Mazilu.

Şi asta pentru că proiectul de act normativ constă, în principal, în stabilirea şi siguranţa conferite atât consumatorilor cât şi comercianţilor ca urmare a creării unui cadru unic de reglementare. Astfel, este consolidată încrederea consumatorlilor la efectuarea tranzacţiilor pe piaţa unică. La sugestia politicianului PSD, prin modificarea actelor normative, consumatorul va primi informaţiile necesare încă din faza precontractuală şi astfel va putea face o alegere în avantajul său. De asemenea, alesul şi-a adus contribuţia şi la modificarea şi completarea Legii Minelor şi a Petrolului, acordând mai multe avantaje celor care muncesc în aceste domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe