Cadrele medicale de la Psihiatrie bătute de bolnavi

miercuri, 22 aprilie 2009

Am primit la redacţie

Cadrele medicale de la Psihiatrie bătute de bolnavi

Buna ziua,

   Doresc sa informez ziarul dvs cu privire la urmatorul aspect: in spitalele de psihiatrie ( din jud Valcea si nu numai) asistentii medicali si medicii sunt in pericol de a fi loviti grav( se si intampla zilnic sa fie loviti de bolnavii cu tulburari mintale adusi acolo de politie si lasati in seama cadrelor medicale).

   Cadrele medicale ar trebui protejate in felul urmator: sa existe contracte semnate cu firme de paza care sa asigure protectia intregului personal intrucat bolnavii sunt violenti iar politia ii aduce acolo si ii lasa, nu intervine pt ca prin lege nu e de competenta lor).

    Trebuie sa existe o legislatie specifica sau daca vor trece in subordinea primariilor poate vor asigura protectia cadrelor si a pacientilor internati prin agentii comunitari din subordine.

   La orice ora faceti un control la sectia de psihiatrie I veti putea constata ca exista riscul ca cei ce lucreaza acolo sa fie loviti grav( au fost chiar spitalizati) sau chiar mortal.

     Sper sa faceti un reportaj,,,,ma vad nevoit sa fac un memoriu si la Ministerul Santatii.       Chiar si de Paste a fost lovita o infirmiera de catre un pacient f f violent,,,,,,este inadmisbil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe