Acţiuni inovative pentru dezvoltarea mediului de afaceri

miercuri, 29 aprilie 2009

Acţiuni inovative pentru dezvoltarea mediului de afaceri

În data de 6 mai 2009 începând cu orele 10:00, la Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea va avea loc un workshop de informare şi training pentru firmele din judeţul Vâlcea. 

Această acţiune este organizată în parteneriat de către Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, IPA CIFATT Craiova şi InPULSE Partners Bucureşti (membri ai Enterprise Europe Network, parteneri în consorţiul RO 4 Europe pentru regiunile Sud-Vest şi Vest).
Evenimentul este organizat cu scopul de a informa firmele din judeţul Vâlcea despre oportunităţile existente pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltării  mediului de afaceri, precum şi despre sprijinul financiar de care pot beneficia la nivel european, naţional şi local.

Agenda cuprinde teme privind clusterele şi importanţa lor ca suport al creşterii economice şi oportunităţile de finanţare adresate mediului de afaceri.

Workshopul se bucură de prezenţa reprezentanţilor Ministerului Economiei, a Uniunii Federale a IMM-urilor Hamburg/Schleswig-Holstein Germania, precum şi a partenerilor noştri, care vor pune la dispoziţie o gamă largă de informaţii utile mediului de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe