A furat maşina şi a intrat cu ea într-un cap de pod

duminică, 5 aprilie 2009

A furat maşina şi a intrat cu ea într-un cap de pod

           La data de 3 aprilie a.c., ora 18.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Fârtăţeşti, au fost sesizaţi prin 112, de către Maria O., din comuna Fârtăţeşti, despre faptul că o persoană ce conducea un autoturism, a produs un accident soldat cu pagube materiale.

          În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, Daniel T., din aceeaşi localitate, conducătorul auto, a sustras maşina din faţa porţii lui Sorinel S., proprietarul autoturismului, a condus-o circa 3 Km, fără a poseda permis de conducere, după care a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, apoi  a abandonat autoturismul şi a părăsit locul faptei.
 
          În continuare se efectuează cercetări faţă de DANIEL T., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt”, „conducere fără permis” şi „părăsirea locului accidentului”.

Hoţii de fier vechi au ajuns la răcoare

La data de 3 aprilie a.c., ora 20.47, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului
Băbeni, au fost sesizaţi despre faptul că, din incinta unei societăţi comerciale, s-a sustras fier vechi.
                 
          În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi autorii, aceştia fiind B.D., de 17 ani şi P.N., de 17 ani, ambii din oraşul Băbeni. Totodată a fost recuperat şi prejudiciul, constând în 10 ţevi de fier, de diferite dimensiuni.

              În cauză se efectuează cercetări faţă de aceştia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

          În aceeaşi seară, la ora 23.30, Poliţia municipiului Rm. Vâlcea a fost sesizată cu privire la faptul că, din incinta fostei unităţi C.P.L., două  persoane sustrag fier.    În urma verificărilor efectuate în zonă, au fost depistaţi VASILE M. şi FLORIN M., ambii din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, care transportau cu o căruţă, o uşă din fier.
    

Agentul de pază de la CPL i-a spart arcada poliţistului

După  depistarea celor două  persoane, poliţiştii s-au deplasat la poarta principală de acces în unitatea C.P.L., ocazie cu care unul dintre poliţişti a fost lovit la nivelul arcadei drepte de către o bucată din geamul uşii de acces de la camera agenţilor de pază, geamul fiind spart de către agentul de pază de serviciu, care s-a speriat. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

    În cauză s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de catre poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Dosar penal pentru vânătoare fără autorizaţie

          
 În baza planului de acţiune „STRADA 2009”, vineri, la nivelul Poliţiei oraşului Horezu şi al posturilor de poliţie arondate, a fost organizată o acţiune, fiind folosite efective din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, ale jandarmeriei şi ale Posturilor de Poliţie Alunu, Sineşti, Lădeşti, Lăpuşata şi Copăceni, care au acţionat în locuri şi zone de interes operativ.

             În timpul acţiunii  au fost controlate 27 autovehicule, au fost legitimate 31 persoane, fiind aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3720 lei.

           De asemenea a fost constatată o infracţiune, Alexandru G., de 62 ani, a fost depistat, în comuna Lădeşti, având asupra sa o armă de vânătoare, 27 cartuşe calibru 12 mm şi un rucsac în care se afla un căprior vânat.

    Din primele verificări s-a stabilit faptul că persoana depistată poseda legal arma de vânătoare, iar căpriorul a fost împuşcat fără a deţine autorizaţie de vânătoare.

    A fost întocmit dosar penal conform art.42, din Legea 407/2006, căpriorul a fost ridicat şi predat AJVPS Drăgăşani, iar arma de vânătoare, împreună cu cele 27 de cartuşe, au fost reţinute pentru cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe