|miercuri, iulie 6, 2022
  • Follow Us!

“ Ziarul de VâlceaÔÇ£ rămâne pe primul loc 

„ Ziarul de Vâlcea“ rămâne pe primul loc

„ Ziarul de Vâlcea“ este în continuare cea mai citită publicaţie vâlceană pe internet după cum arată datele furnizate de prestigiosul site  www.trafic.ro . În luna februarie paginile online ale Ziarului de Vâlcea au fost accesate de 74.627 de ori de către 27.820 de cititori. Deşi luna februarie a avut mai puţine zile decât ianuarie am înregistrat o creştere cu 12,70% faţă de prima lună a anului.

De menţionat că 19% din cititori sunt din afara României, probabil vâlceni plecaţi la muncă sau stabiliţi în străinătate. Poziţia noastră de lider se datorează atât materialelor interesante publicate cât şi colaborărilor cu firme puternice şi dezvoltării unor site-uri adiacente precum cel al revistei de publicitate „ Profesioniştii” www.profesionistii.ro  şi site-ului www.primarivalceni.ro .

Când ai un asemenea trafic într-o piaţă în care concurezi cu mai multe cotidiane cu vechime înseamnă că meritele echipei redacţionale precum şi a firmei care se ocupă de întreţinerea siteului sunt de necontestat. Le mulţumim în continuare cititorilor noştri care…. sunt mai deştepţi decât ai tuturor!

Leave a Response