Deputatul Dan Mazilu, aproape de cetăţenii din sudul judeţului

miercuri, 4 martie 2009

Comuna Diculeşti a fost gazda unei petreceri deosebite

Deputatul Dan Mazilu, aproape de cetăţenii din sudul judeţului

La sfârşitul săptămânii trecute Dan Constantin Mazilu, deputatul PSD al Colegului Bălceşti a făcut o surpriză plăcută doamnelor şi domnişoarelor  care l-au susţinut în campania trecută. El le-a invitat alături de soţi, colegi şi prieteni la o petrecere organizată în elegantul Cămin Cultural din comuna Diculeşti. A fost o întâlnire prilejuită de apropierea zilei femeii dar şi o întânire din cele pe care parlamentarul a promis că le va avea constant în timpul mandatului său.

Au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, senatorul de Drăgăşani –Bălceşti, Laurenţiu Coca, primarii PSD din comunele arondate colegiului Bălceşti, consilieri judeţeni şi locali, viceprimari. Atmosfera a fost desebită pentru că au cântat cunoscutele Floarea Calotă, Maria Loga, Georgiana Bârsac şi Claudia Torop, ultimele 3 soliste ale cunoscutului ansamblu Doina Gorjului. Acompaniamentul a fost dat de Taraful Balada care a dat şi o demonstraţie de virtuozitate cântând melodii populare specifice Ungariei, Moldovei, Rusiei, Greciei şi Spaniei.

Mulţi dintre cei prezenţi au putut discuta liber cu parlamentarii lor şi le-au povestit din probleme, preşedintele Ion Câlea a avut un discurs scurt şi concis pentru public şi mai multe discuţii cu primarii, toate domnişoareale şi doamnele au primit câte un cadou de 1 martie de la deputatul Dan Mazilu cel care a fost o gazdă perfectă şi care le-a mulţumit încă o dată celor care l-au votat dar şi celor care nu au făcut-o.

Aceştia din urmă o vor face u siguranţă data viitoare pentru că au început să se convingă că au un deputat activ, implicat în viaţa comunităţilor locale, care ştie să muncească dar care ştie şi să se distreze şi care preferă să îşi petreacă toate wekendurile prin comunele din Colegiul său, alături de populaţia de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe