TIR răsturnat la Bujoreni

duminică, 8 februarie 2009

TIR răsturnat la Bujoreni

În data de 06.02.2009 ora 13.20, angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru descarcerarea unei persoane rămasă blocată în cabina unui tir, în urma producerii unui accident rutier.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Bujoreni, în punctul Capul Piscului, pe DN 7, când şoferul unui tir, pe nume Toplar K. în vârstă de 30 de ani de cetăţenie turcă, în timp ce se îndrepta spre Sibiu a pierdut controlul asupra volanului. Autocamionul încărcat cu aţă, a pătruns pe contrasens, a intrat în balans şi s-a răsturnat pe marginea opusă sensului de mers.

În urma producerii accidentului, şoferul a rămas încarcerat în cabina autocamionului, membrii echipajului de descarcerare efectuând manevre de : deconectarea cablurilor de la bateria autocamionului, deoarece exista riscul aprinderii combustibilului scurs din rezervorul spart, asigurare a căilor de acces către victimă, îndepărtarea parbrizului, tăierea centurii de siguranţă, extragerea victimei şi pentru evitarea producerii unui incendiu.

După salvarea şoferului, aceasta a fost pansat la mâna stângă echipajului SMURD.

Pe tot parcursul intervenţiei, traficul rutier s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens de mers, poliţiştii din Cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră al IPJ Vâlcea dirijând circulaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe