Proiectul pasajului “Tudor Vladimirescu” aşteaptă avizul ministrului Apărării

miercuri, 18 februarie 2009

• Senatorul PD-L Dorel Jurcan spune că

Proiectul pasajului „Tudor Vladimirescu” aşteaptă avizul ministrului Apărării

De mai mulţi ani, Primăria Râmnicului încearcă să demareze construcţia pasajului rutier peste calea ferată, în dreptul bulevardului Tudor Vladimirescu, însă de fiecare dată s-a lovit fie de opoziţia unor consilieri locali fie de lipsa fondurilor. Ideea construirii unui pasaj denivelat peste calea ferată datează încă înainte de 1989, însă şi acum după 20 de ani, conducătorii Primăriei Râmnicului se dovedesc neputincioşi, cu toate că în fiecare campanie electorală anunţă triumfalişti că vor demara construcţia pasajului.

Şi în acest an 2009 sunt puţine şanse ca lucrarea să demareze, datorită birocraţiei şi a lipsei voinţei politice din Consiliul Local. Cu toate astea, zilele trecute, senatorul PD-L, Dorel Jurcan, împreună cu viceprimarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, s-au întâlnit cu ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, în vederea avizării favorabile din partea MApN. Este nevoie de acest aviz, întrucât construcţia pasajului presupune supratraversarea terenului pe care este amplasată unitatea de geniu „Panait Donici”. „Voi susţine acest proiect pentru râmniceni deoarece va uşura enorm traficul rutier la intrarea în oraş.

Realizarea pasajului peste calea ferată va fi în avantajul şoferilor care nu  vor mai trebui să aştepte zeci de minute la barieră ci vor avea la îndemână o soluţie modernă. Pasajul suprateran de pe Tudor Vladimirescu se înscrie în seria investiţiilor menite a schimba faţa Râmnicului şi a fluidiza un trafic din ce în ce mai aglomerat. În urma discuţiei purtate, ministrul Apărării ne-a promis disponibilitatea analizării unei avizări favorabile pentru acest proiect”, a declarat senatorul PD-L Dorel Jurcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe