Finanţele Publice vâlcene, locul patru la încasarea veniturilor bugetare

miercuri, 18 februarie 2009

Finanţele Publice vâlcene, locul patru la încasarea veniturilor bugetare

În luna februarie a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea are stabilit un program de încasări în sumă totală de 73,6 milioane lei, mai mare cu 7,6% faţă de perioada similară a anului trecut.

Până la această dată, au fost încasate la bugetul consolidat al statului 52% din veniturile programate, realizare care situează Finanţele Publice vâlcene pe locul patru în clasamentul stabilit la nivel de ţară de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
„De remarcat este faptul că 88% din încasări s-au făcut prin plăţi voluntare, contribuabilii vâlceni dovedind un comportament fiscal care atestă înţelegerea importanţei pentru societate a actului fiscal.

În această perioadă, acordăm atenţia şi înţelegerea cuvenite greutăţilor cu care se confruntă contribuabilii, şi în acelaşi timp, aplicăm cu stricteţe prevederile legislaţiei fiscale în ceea ce priveşte colectarea veniturilor bugetului general consolidat, în condiţiile deplinei transparenţe şi al unui tratament echitabil" - a declarat ec. Gheorghe Gogîrnoiu, director executiv al DGFP Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe