|marți, iulie 5, 2022
  • Follow Us!

Tir deblocat de jandarmi la Obârsia Lotrului 

Tir deblocat de jandarmi la Obârsia Lotrului

Un sofer de tir care nu stia ca drumul dintre Obârsia Lotrului si Petrosani era blocat în timpul iernii, din cauza zapezii a dat batai de cap jandarmilor vâlceni la sfârsit de saptamâna. Masina care transporta hârtie, condusa de un sofer din Salaj a ramas la miezul noptii de vineri spre sâmbata imobilizata într-o curba, pe marginea drumului acoperit cu zapada, la limita judetului Vâlcea, spre Hunedoara.

Soferul a cerut ajutor la numarul unic de urgente 112, comunicând ca se afla pe Drumul National 7 A, la Obârsia Lotrului, astfel ca, în ajutorul sau au plecat jandarmii de la Postul Montan Voineasa. Autotirul nu era echipat corespunzator pentru sezonul de iarna si se afla imobilizat într-o curba, pe marginea drumului, carosabilul fiind acoperit cu zapada.

Pentru deblocarea masinii, lucratorii de la Districtul de Drumuri Vidra au trimis în zona un utilaj cu ajutorul caruia, sâmbata, în jurul orei 12.00 au repus autoturismul în miscare si au deszapezit calea de comunicatie.” – a spus colonelul Ion Idu, seful Jandarmeriei Vâlcea. ªoferul a spus ca dorea sa ajunga în localitatea Petrosani, apoi în Timisoara, nestiind ca drumul era acoperit cu zapada si este închis pe timpul iernii.

Leave a Response