Sparle si Soparle

miercuri, 28 ianuarie 2009

Sparle si Soparle

• Un avocat cu pretentii de politician a primit în luna august o suma importanta de bani de la seful sau de partid. Nu avea decât sa îsi faca meseria si sa deschida cinci actiuni judecatoresti pentru acesti bani. Actiuni împotriva unui individ care balacarea constant colegi de partid ai avocatului. Numai ca avocatul nu si-a facut treaba. Era în relatii cu dusmanii sefului sau de partid. Pe deasupra a uitat sa înapoieze si importanta suma de bani. O cheltuise. Omul si-a luat apartament în centru. Cu acesti bani si cu ajutorul altora obtinuti prin fel de fel de sinecuri. Ecce homo !

• O amenda data pe nedrept de un procuror unui ziarist a fost anulata de o instanta de judecata formata din adevarati profesionisti. Astfel s-a încheiat un episod în care un fost parlamentar a vrut cu orice pret sa provoace pierderi financiare unui fost prieten care îsi permisese în urma cu doi ani sa scrie adevarul.

• Fostul viceprimar al Râmnicului, Constantin Monceanu, este mai nou tinta unor atacuri în acea parte a presei locale care pune botul la tot ce sopteste. Cel care sopteste minciuni în cazul de fata nu este însa prietenul ziaristilor, Bogdan Pistol, ci un alt coleg de partid cu cei doi liberali mai sus mentionati. Deocamdata coleg, caci se pare ca migratorul oportunist va fi exmatriculat din PNL.

• Exista în Vâlcea trei frati, îmbatrâniti de vreme si de rele care au facut mereu afaceri necurate si înainte de 89 si dupa. Dar mai ales dupa când au prins un gust fantastic pentru drenarea banilor publici din institutiile pe unde s-au aciuta. Unul dintre ei mai avea un an si iesea la pensie. Punem pariu ca ar fi reîncercat si o angajare caci o leafa buna pe lânga o pensie bunicica nu strica. Însa de data asta a fost prins cu labele în butoi. Nu în butoiul de miere ci în cel de motorina. Afacerea putea de la o posta si în cele din urma acest nesatul cu aere de mare smecher a cazut în plasa. I-a tras dupa el si pe câtiva oameni mai tineri care îsi vor gasi de acum cu greu un loc de munca.

• La interval de câteva zile deputatul PDL Sorin Zamfirescu a fost lovit de un autoturism iar fostul deputat PDL Petre Ungureanu si-a rupt piciorul. Cei doi au fost si mari demnitari taranisti iar Bebe i-a condus campania electorala lui Zamfirescu în anul în care acesta devenea nefast primar al Râmnicului (adica acum 13 ani). Se spune ca recentele incidente-accidente în care au fost implicati sunt urmarea unor... lumânari aprinse. Invers! Sa fie sanatosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe