Sparle si soparle

joi, 22 ianuarie 2009

Sparle si soparle

• Zvetlana Preoteasa va reveni în curând în Vâlcea. Fostul ministru secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar lucrează în prezent pentru senatorul Teodor Meleşcanu dar se pare că ar vrea să revină cu locul de muncă în judeţul nostru.

• Un parlamentar vâlcean este criticat de o parte din colegii săi de partid care sunt nemulţumiţi de modul în care îi tratează tânărul politician.

• Un migrator politic cu pretenţii de ziarist vrea să ajungă director al Direcţiei de Protecţie a Copilului. Omul pare a se ghida după vechea lozincă comunistă : “ Fie prostul cât de prost/ Mintea-i vine după post” . Lozinca o ştie bine şi Ion Câlea care nu mai pare dispus a accepta promovarea unor neprofesionişti .

• Senatorul Emilian Frâncu îşi pregăteşte agenda pentru următoarele luni. Liderul liberal pare a fi decis să ţină aproape de primăriile liberale aflate în celelalte colegii. Dealtfel Frâncu şi Biucan au promis imediat după câştigarea mandatelor că vor fi parlamentari pentru toţi liberalii nu numai pentru cei din zona de Nord care au putut să îi voteze nominal.

• Administraţia Finanţelor Publice din Vâlcea pare a fi mai rea decât recuperatorii mafiei. Asta când vine vorba bineînţeles de cetăţenii simpli. Acestora li se depistează ( prin ce procedeu naiba ştie) conturile bancare sau conturile de card şi imediat le sunt trimise băncilor adrese să indisponibilizeze sumele existente în conturile cetăţenilor. De exemplu primeşti o amendă, deschizi proces ca să dovedeşti că ai fost amendat pe nedrept, dar finanţele trimit adrese la bănci înainte de finalizarea procesului.

Ulterior dacă câştigi în instanţă va trebui să alergi mult şi bine lovindu-te de birocraţia din sistem pentru a-ţi recupera banii. Revoltător este că în acest timp, când eşti executat pe nedrept pentru câteva sute de lei, alţi cetăţeni şi alte societăţi comerciale nu au nici o treabă că au datorii de multe mii sau zeci de mii de lei. Mai ţinem minte cum ex deputatul Petre Ungureanu trebuia să achite o sumă importantă unei societăţi comerciale iar aceasta nu putea să îi depisteze conturile pentru a lua banii.

• Se pare că în cele din urmă Ştefan Prală a reuşit să obţină o promisiune fermă de avansare. Vicepreşedintele PSD rămas şomer în urma unor alegeri în care a cheltuit mulţi bani şi multă energie va primi un post. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Gigi Matei, care continuă să se îmbete cu apă rece şi să fie tămâiat de lingăii de profesie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe