Sparle si soparle

duminică, 18 ianuarie 2009

Sparle si soparle

• Primăria din Ocnele Mari a reuşi, cum necum, să pună mâna pe terenurile ştrandurilor din zonă. Acestea fuseseră date de stat cu mulţi ani în urmă prin privatizare. Acum a avut loc un fel de naţionalizare a lor dar perfectată de o hotărâre a ultimei instanţe din România. Punem pariu că în câteva luni se va găsi un aşa zis moştenitor al unu

Şi aşa zis fost proprietar al lor de acum nu ştiu câte sute de ani. Şi va avea loc un proces de revendicare. Pe care primăria din Ocne îl va pierde aşa cum l-a pierdut şi cea din Râmnic pe altul în care erau incluse sute de hectare şi interesele clienţilor lui Petre Ungureanu. Care atunci nu era decât deputat. Acum, la noile procese, va fi...subprefect. Şi va răspunde exact de problemele juridice ale Prefecturii.

• În cazul în care o vor schimba politic pe directoarea Centrului de Profit al Loteriei Române din Vâlcea, Eugenia Popa ( consilier judeţean PNL) cei din PSD şi din PDL vor trebui să îi plătească salariul pe patru ani. Aşa prevede foarte clar contractul de mandat pe care actuala şefă îl are cu Loteria Română. Cine va suporta aceste cheltuieli, contribuabilul de la opinca ţării ?

• Într-o perioadă în care unii directori sau demnitari s-ar înscrie şi în partidul Diavolului pentru a-şi păstra scaunul există şi oameni care dau dovadă de verticalitate. Directorul liberal al RAJDP a primit recent un colac de salvare aruncat de preşedintele Consilului Judeţean, Ion Câlea. Domnul Vălimăreanu ar fi trebuit doar să îşi dea demisia dinPNL pentru a putea rămâne director.

El a declarat unor apropiaţi că nu va face acest lucru ba mai mult a participat vineri seara la întâlnirea conducerii organizaţiei judeţene a PNL cu Ludovic Orban neferoindu-se de ochii reprezentanţilor mass media prezenţi la sediul liberal pentru o conferinţă de presă.

• Deputatul liberal Cristian Buican a refuzat să îşi angajeze şofer deşi Camera Deputaţilor ar fi decontat salariul acestuia. Tânărul parlamentar este văzut conducând singur o... Dacie Logan aparţinând Parlamentului.

• Bogdan Pistol se pregăteşte să candideze pentru preşedenţia organizaţiei Râmnicu Vâlcea a PNL în timp ce George Popolan vrea să ajungă în primăvară preşedintele TNL Vâlcea.

• În acest timp în organizaţiile PSD, cea municipală şi cea de Tineret, nimeni nu pare dispus să ia taurul de coarne şi să propună schimbările necesare.

• În mai multe şcoli din Râmnic elevii din clasele primare fac ore de limbi străine. În afara programei şcolare şi plătite direct de părinţi. Numai că cei care predau aceste ore....nu sunt cadre didactice specializate ci doar.... prieteni ( prietene) cu învăţătoarele.

• Alexandra Adam, eleva porno ce uremază să fie exmatriculată luni şi din Liceul „ Decebal” din Bucureşti, după ce a fost dată afară din Colegiul „ Ion Creangă” ar putea să se transfere în Vâlcea. Directorul unui colegiu din judeţul nostru a declarat că dreptul la educaţie nu poate fi luat nici unui cetăţean aşa cum nu poate fi luat nici dreptul la muncă. Alexandra are dreptul la muncă pentru că are 18 ani dar şi drept la educaţie! „ Ziarul de Vâlcea” va efecutua un sondaj în liceele vâlcene pentru a afla părerile elevilor şi profesorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe