Sorin Romcescu a depus un proiect integrat în valoare de 2,5 milioane euro

miercuri, 21 ianuarie 2009

• Ales primar al comunei Slatioara în urma cu doar sase luni,

Sorin Romcescu a depus un proiect integrat în valoare de 2,5 milioane euro

Din luna iulie 2008, primarul social democrat Sorin Romcescu are în grija administrarea si dezvoltarea comunei Slatioara. În cele sase luni care s-au scurs de la învestirea în functia de primar, Sorin Romcescu a reusit sa faca multe pentru comunitatea care l-a ales la alegerile locale din iunie 2008. „În aceasta perioada, am realizat multe lucrari de reabilitare a drumurilor din comuna, folosind pentru aceasta peste 8.000 de tone de macadam.

Tot în cele sase luni, am reusit sa finalizez lucrarile de reabilitare si modernizare a scolilor din localitate, am asigurat combustibilul pentru încalzirea scolilor din Milostea si Slatioara. Sunt bucuros pentru ca pâna în prezent am montat pe raza comunei zece statii de autobuz foarte moderne, care asigura confort pentru cei care asteapta autobuzele sau microbuzele. Vreau sa va mai spun ca am reusit sa realizez în regie proprie consolidarea si modernizarea sediului Primariei din Slatioara si a caminului cultural din localitate”, ne-a declarat primarul Sorin Romcescu.

În ceea ce priveste proiectele cu finantare europeana sau de la Guvern, primarul Sorin Romcescu ne-a precizat ca în aceste zile va trimite la Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) anuntul de licitatie pentru executarea lucrarii de constructie a unei baze sportive în Slatioara. Lucrarea se va executa prin Ordonanta nr. 7, iar valoarea obiectivului de investitii depaseste suma de 7,7 miliarde lei vechi. „De asemenea, am depus un proiect integrat cu finantare europeana în valoare totala de 2,5 milioane euro.

Proiectul prevede asfaltarea unei portiuni de drum comunal de 6,3 km, extinderea retelei de apa potabila, canalizare si epurare ape menajere, organizarea de festivaluri cu specific local, si constructia unui centru de îngrijire a batrânilor. Chiar în aceste zile, va veni la Slatioara o delegatie de la Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia Craiova pentru a evalua situatia de pe teren. Sunt încrezator în reusita acestui proiect, si sper ca în cursul acestui an sa demaram lucrarile de constructie la obiectivele cuprinse în acest proiect”, a mai completat primarul comunei Slatioara, Sorin Romcescu. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe