Reorganizare în PNL

miercuri, 7 ianuarie 2009

Reorganizare în PNL

• Celula de criza în sprijinul primarilor

Emilian Frâncu, presedintele PNL Vâlcea a anuntat ca filialele locale ale PNL care au obtinut rezultate sub media pe tara la alegeri vor fi atent monitorizate pâna în luna februarie 2009, când fiecare dintre acestea va trebui sa prezinte explicatii pentru scorul atins în alegerile parlamentare, dar si un set de masuri menite sa revigoreze activitatea lor politica. „Birourile locale care nu vor lua în serios aceasta decizie vor fi dizolvate, iar consilierilor care nu s-au implicat în campania electorala li se va retrage sprijinul politic, urmând sa fie înlocuiti cu alti membri.” – a spus Frâncu. Nici pe alesii care nu-si vor plati cotizatia pâna la data de 31 decembrie nu-i asteapta vremuri mai bune, asa cum precizeaza presedintele PNL. Vâlcea. „Am înregistrat restante de 3-400 de milioane lei pe colegiu.

Noi am avut, din pacate, colegi care nu au avut la dispozitie miliarde, ca cei de la PD-L sau PSD. De aceea, fiecare primar, consilier local si municipal trebuie sa-si plateasca cotizatia! Nu voi pregeta sa aplic masuri!”, a avertizat Emilian Frâncu. La începutul anului viitor se va forma o lista cu toate persoanele dornice sa se ocupe de reorganizarea filialelor locale. Fiecare dintre liberalii care cred ca pot participa la relansarea PNL vor avea aceasta sansa, raspunzând de o zona a judetului. În paralel, vor avea loc alegeri în toate organizatiile, cu exceptia Râmnicului, unde, pâna în mai, va fi necesara o reorganizare pe sectii de votare.

Emilian Frâncu a anuntat ca va fi creata o celula de criza, cu scopul de a-i sprijini pe primarii PNL în demersurile de alcatuire a proiectelor de investitii si accesarea fondurilor europene. O alta componenta a celulei de criza din PNL va viza largirea accesului alesilor PNL la presa, în cazul în care, la nivel judetean, PSD si PD-L vor repartiza fondurile pe criterii politice. În proces de restructurare va intra si organizatia PNL Râmnicu Vâlcea, condusa în prezent de Ion Nicolae. Liberalii vâlceni prevad însa schimbarea acestuia în prima parte a anului viitor, Una dintre alternativele viabile ar fi Bogdan Pistol.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe