Primarul din Boisoara si-a serbat ziua de nastere în Spania

miercuri, 21 ianuarie 2009

Primarul din Boisoara si-a serbat ziua de nastere în Spania

Petre Popescu încearca sa repopuleze zona montana

Petre Popescu, Tica cum îi spun prietenii, este unul dintre cei mai cunoscuti primari din Vâlcea. Edil al micutei comune Boisoara din tara Lovistei, fostul învatator a strâns multe mandate si multa popularitate nu numai în Boisoara. Marti, 20 ianuarie el a împlinit frumoasa vârsta de 55 de ani. ªi-a serbat ziua de nastere într-o mica localitate rurala de lânga Valencia unde se afla o importanta comunitate de români în care se afla multi cetateni nascuti în Boisoara unde au rude, prieteni, colegi, terenuri sau case.

Petre Popescu a fost invitat de mai mult timp sa îi viziteze pe boisorenii plecati la munca în Spania. A profitat acum de acest eveniment încercând sa îi convinga pe cei de acolo ca este o perioada buna în care pot investi în constructii pe care sa le faca acasa în tara. Cursul euro este favorabil , pretul materialelor de constructie a scazut ca si pretul terenurilor. Este o perioada buna pentru investitii în cazul românilor care obtin salarii în euro în strainatate.

Victor Popescu, cel mai tânar consilier judetean si  fiul primarului din Boisoara ne-a confirmat banuiala noastra: „ Tatal meu este foarte legat de acele locuri si de oamnei. El spera mereu ca va reusi sa îi convinga pe cei nascuti în Boisoara si plecati prin tara sau strainatate sa revina în comuna cândva sa contribuie la dezvoltarea economica a zonei, sa construiasca case, sa aiba unde sa se retraga la iesirea la pensie. Cunoaste fiecare om nascut în Boisoara, fiecare familie, cunoaste situatia fiecarei familii. Datorita parintilor mei si eu am ramas legat de aceasta zona chiar daca am fost plecat de acolo multi ani. Revin des, revin cu placere în Boisoara si ma simt minunat.” (T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe