Oportunistul

miercuri, 28 ianuarie 2009

Oportunistul

Anuntatele schimbari de directori din fel de fel de institutii dau frisoane nu numai liberalilor ce ocupa pozitii de conducere ci si unor profitori din esalonul doi politic. Unul dintre indivizii care au speculat la maxim pozitia PNL de partid de guvernamânt combinata cu talentul lor de a se baga în seama pe la alegeri si de a parea luptatori de prim rang pentru promovarea liberalismului este avocatul Victor Stanculescu, fost membru marcant al PRM Vâlcea. Tenace si persuasiv tânarul politician s-a infiltrat pe lânga liderul liberalilor ( pe care se pare ca l-a dezamagit groaznic în ultimele luni) dar si pe lânga alti membrii ai biroului de conducere .

La localele de anul trecut era vazut frecvent prin fel de fel de comune la lansari de primari, a urcat pe scenele diferitelor camine culturale cu esarfa galbena la gât, a alergat de colo colo în seara în care s-au dat rezultatele de ziceai ca cel putin jumatate din meritul fiecarei victorii comunale i se datoreaza lui. A obtinut în cele din urma câteva contracte bune din primarii. Dar apoi a vrut mai mult. Se spune ca are un contact de asistenta juridica de 30 de milioane lunar cu APIA, institutie care are proprii juristi si care nu a obtinut nicio victorie importanta în instante datorita acestui contract. Se spune ca Victor Stanculescu are si un venit bun lunar asigurat prin alta combinatie cu Apele Române unde s-a pus bine cu Sindrilaru, directorul ahtiat sa priveasca pe gemul biroului dupa autoturisme si sa sune la politie atunci când vede vreun conducator auto care calca banda continua.

La alegerile parlamentare simtind o posibila schimbare a polilor de putere în PNL a uitat de toate cele ce i le datora deputatului Emilian Frâncu si temându-se ca acesta nu va prinde un post de senator a trecut cu arme si bagaje în echipa lui Cristian Buican, cel pe care îl vedea ca viitor deputat si presedinte de partid. Cât a facut el în campania din toamna pentru ca profesorul de matematica sa ajunga în Parlament nu putem noi cuantifica. Dar ne aducem aminte ca îl curta de zor pe acesta si când Buican era vicepresedinte la Consiliul Judetean si îl putea ajuta sa mai ciuguleasca câtiva leuti.

Nerecunoscut în breasla locala a avocatilor ca un mare specialist Victor Stanculescu a reusit sa prospere cu ajutorul sinecurilor politice foarte rapid. Si-a îmbunatatit considerabil situatia financiara. Are un autoturism bun si un apartament în centrul Râmnicului achizitionat recent. Anul acesta se pare ca se va casatori. În cazul în care o va face îi uram „Casa de Piatra“ ! Dar prieteneste îi atragem atentia ca fericirea nu se poate cladi pe nefericirea altora si ca minciuna are mereu picioare scurte. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe