Noi sensuri giratorii în Râmnic

duminică, 11 ianuarie 2009

Noi sensuri giratorii în Râmnic

Conform unui program de modernizare a Râmnicului, se intentioneaza amenajarea de noi sensuri giratorii, în vederea decongestionarii traficului rutier. „Acestea vor fi realizate la Moara Boromir, la intersectia bulevardului  Tudor Vladimirescu cu Calea Bucuresti, la intersectia dintre bulevardele Tudor Vladimirescu si General Magheru, precum si la cea dintre strada Matei Basarab cu Nicolae Titulescu.

Tot pentru fluidizarea traficului, vor fi largite mai multe pasaje, dintre care cele mai importante sunt cel de  sub calea ferata din zona Hervil pentru a fi dat în folosinta, în luna iunie 2008 si cel de sub calea ferata de pe strada Bogdan Amaru”, a declarat Daniela ªtefoane, director de Programe Externe în cadrul Primariei Rm. Vâlcea.

Conform acesteia, municipalitatea se va ocupa si de finalizarea lucrarilor de etajare la scolile si gradinitele din oras, dar si de finalizarea lucrarilor la noul camin pentru batrâni. „Proiectul de reducere a emisiilor de CO2 prin promovarea unui transport ecologic în Râmnic va fi unul cu prioritate pentru municipalitate, mai ales ca în acest sens s-au facut mai multe demersuri pentru punerea în aplicare a acestui mijloc de transport în comun.” – mai spune Daniela ªtefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe