In Valcea directorii liberali, în pericol

duminică, 18 ianuarie 2009

Directorii liberali, în pericol

• Reprezentantii PSD si PDL au hotarât ca nici un director liberal care va ramâne în functie sa nu mai faca parte din PNL

Alianta PSD si PDL a luat decizia sa nu accepte directori de la alte partide. Ba mai mult, daca unii vor ramâne în functii vor fi obligati sa îsi dea demisia din formatiunea politica respectiva. „Daca noi vom decide ca un director care este la un alt partid decât PSD sau PDL sa ramâna în functie acesta va trebui sa îsi dea demisia si sa devina independent. Daca vom considera ca este extrem de valoros, îl vom lua la noi în partid”, spune Ion Câlea, liderul PSD Vâlcea.

Liberalilor li se clatina scaunele

Un prim caz ar fi cel al directorului Regiei Autonome de Drumuri si Poduri, Nicolae Valimareanu (PNL), care ar putea ramâne în functie, daca va demisiona din partid. ”Este un om care si-a facut datoria care a rezistat ritmului infernal la care s-a lucrat”,spune Ion Câlea. Cu toate acestea liberalii nu îsi vor risca pozitia în partid pentru fotoliul de conducere.

Nicolae Valimareanu a intrat cu greu în gratiile conducerii CJ  însa a reusit sa scoata din impas RAJDP. Ghinonul sau este unul singur: este membru PNL. Directorul RAJDP spune ca nu are cunostinta despre decizia luata de  PSD si PDL dar exclude varianta demisie din partid. ”Am rezultate destul de bune, nu vad de ce as fi înlocuit. Nu am de ce sa renunta nici la partid nici la RAJDP”, spune Valamareanu

Nu îsi dau demisia

Inspectorul sef al Inspectoratului în Constructii nu pare sa mai fie îngrijorat de  schimbarea sa din functie, ba din contra lasa de înteles ca partidul este mult mai important pentru el. „Eu înteleg aceste schimbari, este normal ca actuala conducere sa îsi doreasca o echipa noua.

Nu am de gând sa îmi dau demisia din PNL pentru o functie. Au fost oameni care m-au sustinut si nu îi voi dezamagi”, spune Ion Nicolae. Nici tânarul director de la Cultura, Florin Epure nu va demisiona din PNL, desi sustine ca si-ar dori sa conduca în continuare aceasta directie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe