Dealerul Silviu Vasilescu ar putea pierde în instanţă sute de milioane

miercuri, 7 ianuarie 2009

OPC Vâlcea acuzată de favorizarea ENDURO

Dealerul Silviu Vasilescu ar putea pierde în instanţă sute de milioane

La jumătatea lunii decembrie publicam povestea unei doamne care a dorit să cumpere, cu banii jos, un autoturism de la SC ENDURO, dealer SKODA din Vâlcea , autoturism de care avea neaparată nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea profesională. Drept mulţumire că le-a venit un client în plină criză financiară salariaţii de la ENDURO şi patronul lor, controversatul Silviu Vasilescu, au încercat să o păcălească în privinţa cursului valutar, nu i-au dat preşurile la care avea dreptul, au insultat-o şi au purtat-o pe drumuri, i-au reţinut cartea de identitate a maşinii plătite ( obţinută de clşientă abia după deschiderea unui proces) şi i-au făcut o mulţime de mizerii.

A, uitasem, nu au vrut iniţial să îio accepte o Dacie veche în programul Rabla tocmai pentru că intenţionau să o păcălească la cursul valutar ( specificăm că dealerii vând la un curs ceva mai mare decât al BNR, stabilit de importator în fiecare zi şi obligatoriu de afişat de fiecare dealer).
În loc de scuze, ameninţări şi insulte
Simona Popescu ne-a vizitat la redacţie marţi, 6 ianuarie. A venit să ne povestească cum a stat cu maşina în faţa blocului, maşină pe care a dat 17.000 de euro, împrumutaţi de la bancă. Nu s-a putuit folosi de maşină datorită mizeriilor în formă continuată ale domnului Vsilescu şi ale subalternilor săi. „ În loc să îşi ceară scuze, să recunoască că m-a minţit în privinţa cursului, că a vrut să mă păcălească, că nu a dorit să respecte un contract, domnul Vasilescu m-a ameninţat, drept este că fără martori, cu bătaia, mi-a reţinut ilegal cartea de identitate a maşinii.

Aveam nevoie de ea pentru că îmi expirau numerele provizorii, nu mai răspunde la telefoane iar subalternii săi spuneau că e plecat în străinătate şi că nu îmi dau cartea dacă nu le mai dau 20 de milioane. A trebuit să obţin cartea angajând un avocat şi obţinând o ordonanţă preşedenţială. „ Doamna Popescu s-a dresat OPC Vâlcea dar aici a constatat că şefa instituţiei vorbea extrem de familiar cu domnul Vasilescu la telefon şi părea a fi prietenă a lui. Dealtfel răspunsul primit în scris de la OPC este evident redactat în aşa fel încât să protejeze dealerul şi conţine date inexacte.

Pentru stres, daune şi incorectitudine clienta a deschis acţiune împotriva SC Enduro solicitând daune. „ Vreau de fapt să îmi dea banii înapoi, la cursul lor din ziua în care îmi vor da banii şi le returnez maşina. O să dau în judecată şi OPC-ul şi o să îi ajut şi pe alţi clienţi să îi dea în judecată.” De fapt despre ce este vorba, prin intermediul nostru Simona Popescu face apel la toţi cei care au cumpărat de la Enduro autoturisme anul trecut să o contacteze pentru a verifica împreună care este cursul la care au plătit autoturismul şi care era cursul  real din ziua respectivă.

În cazul în care există diferenţe în defavoarea clienţilor Enduro aceştia vor fi ajutaţi să recupereze sumele respective. Întreaga poveste precum şi documentele care dovedesc dreptatea cititoarei noastre se găsesc pe blogul celui mai tânăr senator din România, cunoscutul avocat Iulian Urban, care a preluat cazul Simonei Popescu ( www.urbaniulian.ro).

În cazul în care va pierde procesul Enduro riscă să plătească daune însemnate dar şi cheltuieli de judecată şi taxe de timbru deloc mici. Şi totul datorită unei găinării de duzină prin care Silviu Vasilescu a încercat să ciupească vreo 2000 de lei de la o clientă pe care o bănuia foarte bogată din moment ce avea banii cash în plină criză financiară. Nu s-a gândit măcar o secundă că poate este vorba de un credit obţinut greu, la care se plătesc dobânzi, nu s-a gândit că un client nu trebuie tracasat ci ajutat, nu s-a gândit că o femeie merită salutată nu insultată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe