Cătălin Harnagea a uitat să plătească campania electorală

miercuri, 21 ianuarie 2009

Cătălin Harnagea a uitat să plătească campania electorală

Fostul şef SIE din perioada când preşedinte al ţării era Emil Constantinescu s-a chinuit inutil să îî convingă pe alegătorii din cele 23 de localităţi ale Colegiului Bălceşti că el merită să fie ales deputat. Liberalii vâlceni au greşit când au adus un paraşutat din Bucureşti să candideze în judeţul nostru dar drept este că nu prea avea cine să îl bată pe Constantin Mazilu chiar în fieful său.

Numai că în urma sa Cătălin Harnagea nu a lăsat doar afişe galbene lipite prin pădurile colegiului şi pe margini de drumuri ci şi firme care i-au muncit în campanie şi pe care a uitat să le plătească. Două ziare locale şi o televiziune au de recuperat sume importante de la fostul candidat liberal. Acestora li se adaugă mai multe firme care au produs materiale publicitare precum şi un cunoscut Institut de sondare a opiniei publice.

Cel mai păgubit pare Institutul bucureşetean care a trimis în teren în Vâlcea operatori profesionişti şi care i-a prezentat lui Harnagea un sondaj real ce în final s-a dovedit foarte aproape de rezultatul scrutinului din 30 noiembrie anul trecut. Harnagea s-a supărat ca văcarul pe sat şi a plecat în Bucureşti, se pare că de aici în SUA, şi nu a mai vrut să plătească nicio factură pentru serviciile primite. Noi am avertizat mass media locală asupra riscului pentru că bănuiam că aşa se va întâmpla dar nu bănuiam că va da ţeapă şi unui Institut care a executat sondaje constant pentru candidaţi liberali din ţară şi care a furnizat mereu date precise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe