|marți, iulie 5, 2022
  • Follow Us!

11 chiulangii, prinsi în baruri de politistii vâlceni 

11 chiulangii, prinsi în baruri de politistii vâlceni

Politistii vâlceni au demarat saptamâna trecuta mai multe actiuni de prevenire a absenteismului scolar. Astfel, la 21 ianuarie, agentii din cadrul Postului de Politie Brezoi au pornit în cautarea elevilor care chiulesc de la scoala si îsi petrec timpul prin diverse baruri. Alaturi de oamenii legii, la actiune a fost prezent si un cadru didactic de la Liceul Teoretic Brezoi.

Într-un bar din Brezoi, politistii au descoperit zece elevi din clasele a X a, a XI–a si a XII–a, precum si un elev din clasa a V-a, toti de la Liceul Teoretic Brezoi relaxati la un pahar de suc si o tigara. Uimiti de prezenta oamenilor legii, elevii prinsi cu mâta în sac au gasit repede o scuza.

Acestia au motivat ca erau în afara orelor de curs, cu toate ca  profesorul care însotea politistii a infirmat cele spuse de chiulangii. Fapta elevilor a fost adusa la cunostinta conducerii liceului, aceasta urmând a lua masurile cuvenite. Oamenii legii spun ca vor mai continua astfel de actiuni  pentru a preveni absenteismul scolar.
               

Leave a Response