“Ziarul de Vâlcea” a mai pariat o dată bine!

miercuri, 10 decembrie 2008

„Ziarul de Vâlcea” a mai pariat o dată bine!

Comuna Slătioara, administrată exemplar de primarul Sorin Romcescu

Primăria comunei Slătioara este condusă din luna iunie de primarul Sorin Romcescu, fost viceprimar, reprezentat al PSD susţinut de „Ziarul de Vâlcea” în campania trecută. Ca de obicei am avut dreptate când am susţinut un om gospodar de care eram convinşi că va face treabă bună şi că are capacitatea de a pune în practică obiectivele prezentate localnicilor înainte de alegeri. Printr-un proiect realizat de administraţia locală şi finanţat prin deja celebra Ordonanţă 7, baza sportivă se va moderniza .

Este vorba de 7,7 miliarde lei vechi care vor fi investiţi pentru ca întreaga comunitate din Slătioara să beneficize de un teren de sport, cu gazon nou, tribune, vestiare, pistă de atletism . Joi, 11 decembrie, pe măsura 3.2.2 se va depune documentaţia pentru finanţarea europeană a proiectului integrat de 2,5 milioane de euro, care vizează  pe lângă alimentarea cu  apă şi canalizare, şi asfaltarea unor drumuri, precum şi construirea a două cămine.

Unul pentru îngrijirea bătrânilor şi altul pentru organizarea de festivaluri cu specific local. „Am avut o actiune de modernizare a iluminatului public. Am montat deja 120 de lămpi noi şi urmeaza să mai achiziţionăm încă vreo 70” a declarat primarul Sorin Romcescu.  Administraţia a reabilitat   toate unităţile şcolare, care acum beneficiază de apă curentă şi grupuri sanitare.

A fost modernizyt în regie proprie Căminul Cultural şi s-au montat şi 10 staţii de autobuz. Administraţia locală are de rezolvat 1300 de dosare pentru ajutoare de încălzire. Mai toţi localnicii beneficiază de aceste ajutoare care se ridică la 2,8 miliarde lei vechi. Primarul Romcescu a găsit însă soluţii şi la problemele sociale şi va oferi surprise de Crăciun majorităţii locuitorilor frumosei commune.(T.G.)
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe