Sparle si soparle

miercuri, 3 decembrie 2008

Sparle si soparle

• Nici nu s-au încheiat bine alegerile şi marele democrat liberal Sorin Zamfirescu, ajuns deputat prinmunca colegilor săi de partid şi banii altora, a închis blogul său . Probabil nu pentru cei care scriu texte pupincuriste la dresa sexagenarului profitor ci doar pentru ip-urile celor care îl critică. Gestul său confirmă ceea ce a m scris despre el.

• Apropo, Zamfirescu spunea că pe 30 noiembrie îi expiră concediul medical în care se află de peste doi ani. Până va depune jurământul de deputat mai sunt câteva zile. Te întorci la muncă la ACVARIM unde ai post de simplu inginer domnul Zamfirescu sau mai faci rost de un medical scurt? Ce faci?

•  Excelenta prestaţie a tânărului Remus Grigorescu arată clar că la PSD Râmnicu Vâlcea ar trebui să ai bă loc o schimbare. Gigi Matei nu are credibilitate, a început să facă pe dictatorul promovând persoane aduse în PSD peste noapte şi a dovedit la localele trecute că nu poate mai mult. Domnule Câlea oare chiar nu vă daţi seama că tânărul profesor universitar este exact omul pe care vă puteţi baza peste patru ani ?

• Scriam în urmă cu câteva săptămâni despre o haimana ordinară care a distrus barul Blue Ice din cartierul Ostroveni. Poliţia ştia cine este autorul. L-a căutat, nu l-a găsit şi a lăsat lucrurile moarte. Săptămâna trecută recidivistul a devastat din nou acelaşi local după ce mai distruse anterior mobilierul şi din altele. Această brută şi încă una cu ten măsliniu aciuată pe lângă Tic Tac terorizează populaţia din cartier. Până când?

• Preşedinţii multor secţii de votare habar nu aveau de lege. S-au certat cu mulţi colegi din presă pentru că nu ştiua cum este treaba cu acreditările, au luat acreditările unor ziarişti şi le-au păstrat deşi aceştia nu puteau să aibă la ei zeci de copii xerox pentru a putea arăta în fiecare secţie în care intrau o acreditare. Am păţit-o şi noi la secţia 143 din Horezu unde preşedintele secţiei, Creţoiu, s-a manifesat ca o gorilă căreia i-ar fi încălcat teritoriul un rival.

Pentru că făceam nişte poze în exteriorul secţiei s-a repezit ca un uliu la noi, ne-a legitimat, a certat poliţista din curte pentru că ne lăsa să facem poze, ne-a luat şi reţinut acreditarea şi ne-a spus cu voce de răţoi constipat că i-am încălcat teritoriul fără să îi cerem voie. Un grobian!

• Ne-a bufnit râsul când am constata că un cunoscut judecător ce îşi face veacul prin nordul judeţului a ajuns.... reprezentantul Uniunii Elenilor din România în Biroul Electoral Judeţean. Asta nu este tot. Chiar şi Uniunea Bulgară din Banat (!!!) a avut reprezentant în BEJ. Aranjamente beneficie pentru finanţele celor doi. Cât despre udemerişti...nu a fost vorba de un aranjament financiar ci de o apropiere politică care ar putea, la nivel naţional, să îi coste pe unii  neintrarea în Guvern!

• Apreciem faptul că Ion Câlea a folosit duminică 30 noiembrie numai maşini particulare pentru a se deplasa prin teritoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe