Recidivistul Cristian Meilă terorizează Berbeştiul

duminică, 7 decembrie 2008

Poliţişti, procurori şi judecători DEGEABA!!!

Recidivistul Cristian Meilă terorizează Berbeştiul

Săptămâna trecută Cristian Meilă, haimanaua Berbeştiului despre care presa locală şi în special “ Ziarul de Vâlcea” au scris yeci de pagini în ultimii ani,a fost autorul unei tâlhării. A câta credem că nici poliţia nu mai ştie. Un bărbat din Mateeşti care se pregătea să plece în pădure s-a trezit deposedat de drujbă. Victima se afla în căruţă în faţa locuinţei sale, împreună cu soţia şi cu un vecin.Un tânar care discuta pe strada cu alte persoane s-a apropiat de atelaj şi i-a smuls drujba din mână, după care s-a urcat într-un autoturism de culoare închisă, provenienţă străină, plecând în direcţia Berbeşti.

Tâlharii aveau sa fie prinsi la scurt timp de politişti: Cornel C., de 22 de ani, din Balcesti, Cristian Meilă, de 23 de ani, Valerian D., de 32 de ani, si Florin C., de 22 de ani, toţi din Berbeşti. Băieţii sunt certaţi cu legea, fiind cercetaţi în mai multe dosare pentru loviri, ameninţări, furturi. Unul dintre ei, Cristian Meilă, este celebru în zonă.Arogant, recalcitrant, individul a devenit celebru  după ce a bătut un gardian public, a distrus bunuri şi a condus fără permis pe drumurile publice. De fiecare data, a fost cercetat in libertate.

N-au contat nenumăratele filmări care l-au surprins pe individ  în timp ce distrugea bunuri din localuri publice sau din curţile oamenilor.  I-a ameninţat şi pe poliţişti că le dă foc la case şi maşini. A fost cercetat în zeci de dosare penale pentru distrugere, lovire si furt. Mare este şi numărul plângerilor venite de la cetăţenii pe care i-a tot terorizat de-a lungul anilor.  Anul trecut de Revelion a sărit cu maşina în râul „Tărâia“, după care a ajuns în comă la spital. Era băut, iar autoturismul avea numere false iar permisul de conducere  era suspendat.

La începutul acestui an, îi spărgea capul unui individ, într-un local din Berbeşti cu o bâtă. După ce l-a lovit sistematic cu pumnii şi picioarele, l-a târât de picioare şi l-a aruncat în faţa barului ca în westernuri. În vara anului trecut a bătut un alt individ în discotecă „Minerul Berbeşti" pentru că acesta n-a vrut să-i împrumute pălăria. Nici femeile n-au scapat de furia individului. A rupt dinţii unui concetăţean fiindcă acesta i-a cerut socoteala după ce maşina i-a fost distrusă. 
Meila a fost in stare să-şi dea foc la propria maşină, când aceasta  s-a stricat.   În urmă cu câteva luni  a fost implicat într-un furt de cablu de la benzile transportoare de cărbune de la Exploatarea Minieră Berbeşti.

(T.G.)
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe